KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İğne ada turu 3 günlük resimlerin devamı gelecek
iğneadam aşağı yukarı her hafta sonu sucuk şarap yapmaya gideriz kışı ayrı yazı ayrı güzeldir manzarası keşfedilmemiş bozulmamış doğası insanı mest ediyor bildiğin alışkanlık yapıyor tabi biz off rod amaçlı gitmiyoruz normal yoldan dışarı çıkamıyoruz ama en kısa zamanda kısmetse bi 4*4 alıp yapıcam ..
birşey sormak istiyorum bu istikameti yolu nasıl seçiyosunuz rehberiniz varmıydı ?
Ek.Civic_Spoon' Alıntı:
iğneadam aşağı yukarı her hafta sonu sucuk şarap yapmaya gideriz kışı ayrı yazı ayrı güzeldir manzarası keşfedilmemiş bozulmamış doğası insanı mest ediyor bildiğin alışkanlık yapıyor tabi biz off rod amaçlı gitmiyoruz normal yoldan dışarı çıkamıyoruz ama en kısa zamanda kısmetse bi 4*4 alıp yapıcam ..
birşey sormak istiyorum bu istikameti yolu nasıl seçiyosunuz rehberiniz varmıydı ?
alışkanlık yapıyor haklısın her fırsatta gıdıyorum hem akrabarım var hemde koskoca bı doga harıkası birkere longoza gırdın mı felegın şaşıyor okadar guzelıkler varkı çok ama çok etkıleyıcı hamam gölu mert gölu etrafında dolaşmak insana yetıyor
Gercekden cok guzel eglenmissiniz. Ben boyle bir doga gormedim, insan gercekten herseyi terk edip omrunun sonuna kadar burada yasayabilir. Devamini getirebilirseniz (fotograflarla) cok sevinirim...