İğneada Demirköy Gezimiz (23-26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nejat ural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,025

nejat ural

Kamp II
Yer
istanbul
24 Nisan'ı da yıllık izinden alarak benim gibi 4 gün izin alan başka bir aile varmı diye bu başlığı koydum.
Gecenin bu saatine kadar "NEREYE GİTSEK" diye alternatifleri araştırıp;
İyisimi siz dostlar ile birlikte ve/veya fikirleriniz ile NASIL BİR ORGANİZASYON YAPARIZ - NEREYE GİDERİZ diye görüşlerinizi almak istedim.

Evet Dostlar;
Var mı yarın akşam veya Perşembe sabahı yola çıkacak kimse ?
Trakya ?
Güney Marmara
Sapanca -Abant - Yedigöller
V.S.
v.s.
?

Etiketler
Ynt: İğneada Demirköy Gezimiz (23-26 Nisan 2009)

Evet var. Bir grup karavan Adapazari Poyrazlar Golu'ne gidiyor. Kamp Karavan Derneginin sitesinde sanirim okudum. Ferhat Beyler de Eskisehire gitmeyi planliyor. Biz ise Karyatta bir gece kalacagiz.

size iyi tatiller diliyorum.

sanırım biz ;
ya kıyıköy - iğneada rotasını
veya
şile ağva - kerpe rotasını izleyeceğiz.

Eskişehir rotasını düşünüyordum ama meteorolojiye göre hep yağışlı gözükmeye başladı. Fazla güneye inmemek lazım galiba. Acilen alternatif plan bakıyorum. İznik üzerinden Cumalıkızık ve Bursa da olabilir.

Kesinlikle haklısınız Ferhat bey.
Güney Marmara yarın ve öbürgün de yağışlı.
Ancak Trakya bu gün Poyraz ile birlikte öğleden sonra açılıyor !.

Bu akşam Yalıköy de olmak
yarın Kıyıköy de
Öbürgün de İğneada-demirköy !.

Evet -evet bu en iyi rota galiba.

Ben cuma aksami cikabilirsem cozza cumartesi ise karyatta olacagim. Hava isinirsa tabii.

Biz programımızı gerçekleştirdik dostlar.

Harika bir tatildi.

Lokasyon İğneada - Demirköy
PICT0020.jpg

PICT0023.jpg

PICT0028.jpg

PICT0046.jpg

PICT0032.jpg

PICT0062.jpg

Rasimler aslında herşeyi anlatıyor.

benim ekleyeceklerim.
Yedik içtik döndük.

Aslında bu kadar değil tabiki.

Hava gece 1 dereceye kadar indi.
ve Murphy devrede...
Webasto 15 dakika çalışıyor ve susuyor. üstelikte çok az ısıtıyor.
Gece takırdadık.

(fan da çalışmıyor ama lambası yanıyor - 1 saat sonra kapatıp açınca yine aynı - 15 dk. çalışıyor hepsi bu)

:(

Nejat bey çok düzel bir mekan kıskandım doğrusu bende gayret ediyorum bitirmeye yalnız üşüme meselesi vebasto ısıtmadımı yani yetersizmi yoksa arızalımı yada daha doğrusu ısınmak için nasıl olması gerekirdi taktırırsak nelere dikkat etmeliyiz sizin gibi takırdamamak için :D

Merhaba,

Bu güzel bahar fotoğrafları için teşekkürler Nejat Bey.

Cavid Sezen

Yaybek vebasto cok iyi isitiyor. Sen de dusun almayi. Almamak olmaz. Nejat Beyinki heralde arizalanmis. Acsa ikitelli tamir edecektir.

yaybek' Alıntı:
Nejat bey çok düzel bir mekan kıskandım doğrusu bende gayret ediyorum bitirmeye yalnız üşüme meselesi vebasto ısıtmadımı yani yetersizmi yoksa arızalımı yada daha doğrusu ısınmak için nasıl olması gerekirdi taktırırsak nelere dikkat etmeliyiz sizin gibi takırdamamak için :D

1- Yetersiz değil. -6 derce de biz kaldık o zaman gayet sıcaktı
2- Arızalı sanırım. 15 dakika çalışıyor ve çok az ısıtıyor. nasıl mı anlıyorum. önceden sıcak hava çıkışlarına elinizi koyduğunuzda 1 dakika tutamazdınız , eliniz yanardı. şimdi istersen 5 dk tut biraz ısınıyor hepsi bu.
3- az ısıtmasından mâdâ 15 dakika çalışıyor ve duuyor. Yani fanı bile dönmüyor. sanırım sıkıntı burada !.
Açsa veya Erenköy tır garajındaki ustaya bir uğramak lazım anlaşılan.

Acsadan baska bir yere gitmeyin. Benim agzim o tircilarda cok yandi.

Mazotlu ısıtıcıların termostat sağlayan ayar düğmeleri arıza yapabiliyor. Fazla pahalı birşey değil.Değiştirince yine güzel çalışıyor.
Bu işler için zor olmayacaksa İkitelli de Mahmut usta ya gidin.İyi ustadır.
Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler