KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Benim araç A/t lastiklerle gayet iyi gidiyordu.Ama adı üstünde off-road ve motorsporu,sarsıntıdan yerinden çıkan bir kablo şase yapmış ve heryeri aramamıza ramen bulamadığımız ve direksiyonun altın olan 30 luk sigortayı attırmış.Araç bir anda stop etti. Sonuç 700 ytl çekici parası(Allah razı olsun geldiğine o tipide),ve 50 ytl sigorta +işcilik... resimler
Aslında 2000 adet birbirinden güzel resimler var ama hangisini koyacam bilmiyorum.12 senelik off-road hayatımda böyle güzel doğayla mücadele edilen muhteşem bir gezi yaşamadım.
Bu arada görüntülerdeki araçlar aynı olabilir,çünkü 2 grup halinde toplam 22 araçtık.Sürekli ilerlediğimizden arka taraftakileri çekme imkanımız olamıyordu.Ancak geniş biryer bulursak çekebildik.
Şimdiki görüntülerde lastiğin önemini göreceksiniz.Ben delikanlılık yapıp A/T lstiklerle gidince tutunamayıp birkaç batma yaşadım.Ama diğer araçlar ceylan gibi gittiler.
Aynen öyle esas bu batma deyil,baronu almaya giderken bir yeredüştüm,çukur deyil krater mubarek.Zaten marşpiyeli orada bıraktım.Ama ders oldu,lastiksiz birdaha aslaaaa.Bugüne kadar hiç batmıyorduk diye A/T lerle gidiyorduk ama etap maşallahdı.Bu arada hasır vinç halatıda sipariş verdim.Çelik halattan ellerimiz koptu,vinçleme manyağı olduk.