KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkürler valla.. bencede beterinden saklasın... Arazide arıza (tehlikeli dik biyerde değilsen) pek problem değil en fazla kalırsın... 130'la giderken kitleyince makasın bütün bağlantılarını gevşetmiş, pazar akşamıda fark ettik dingil komple oynuyordu ben resimleri ayarlamaya başliimm.. Hakan hadi abi sen resimleri ayarla...
Orkun geçmiş olsun ya...üzüldüm...iyiki atlatılmış..başka sıkıntı olmamış....birde biz önden gitmiştik..Aslında beraber dönmenin bir amacıda bu....sıkıldım valla...
Orkun arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun diyorum.Gezi ile ilgili çok fazla detay göremedik fotolar olmadığı için ama sanırım yine her zamanki gibi zor koşullar arayarak yapılmış bir keşif gezisi olmuş.En azından keşif yapıldı hava koşulları uygun olduğunda gider gezer öğrenir geliriz.
Her ne kadar imkanlar dahilinde gelemediysemde AİLEMİZ Adına bir yenilik daha eklenmiş oldu ve gelmiş kadar olup sizlerle yaşamışcasınada keyiflendim...Hadi fotolar