KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla ellerine sağlık Hakan ve Serkan... Resimler süper... Dün resimleri upload ettim ama bilgisayar azizlik yaptı... Bu akşam tekrar denicem
Mustafa Abi kıra döke yeniliyoruz arabayı senin kilit arızasını halledebildin inşallah önümüz kış...CJ gibi kullanma XJ'i
Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler arkadaşları, karpuzu dağıttık haftasonuna yetiştirmeyi planlıyoruz.... ama daha kuvvetli akslar ve 100%'ü takmadan sanayiden çıkarmakda istemiyorum. Ordayken ufak tefek işleride var halletmeye çalışıcaz artık...
Güzel fotolar için eline sağlık Hakan.Şimdi bakıyorumda güzel bir geziymiş gezi esnasında hiç keyif almamıştım oysa.
Sanırım oruçtan kaylaklanıyor.Oruç tutarken off-road pek zevk vermiyor arkadaşlar.
Ve birde bu resimlere zamansız baktığım zaman (şu an işteyim ve yoğunum )...hemen gaza geliyorum...O heyecanla birisi arasa hadi dese...vınnn..turizm yaparım...
Orkun hocam geçmiş olsun, aynısı bana da olmuştu ben de Sarozdan gelip Nişantaşında dağıtmıştım differansiyeli, neyse ki uzakta bi yerde olmamış yoksa yol bitmezdi, inşallah çıkma falan ayarlarsın da çok masraf olmaz