KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar, gezi güzel bir rota keşfi olmuş bence, kışın emin olun çok farklı olacak, ben orman içinde yaşadığım için orman yollarında çamur durumunu her gün gözlemleme fırsatım oluyor, yağan yağmurlara aldanmayın, toprağın suya doymasına daha çoook var, yağışlar hep bölgesel sağanaklar şeklinde zaten, bunu geçen Kemerburgaz gezisinde gördük, Çiftalan tarafına hiç yağmamışken Camel yağış almıştı, ciddi bir kar görmesi lazım toprağın, kardan sonra çok çok iyi çamur olacak, tabii bu sene kar olursa
Güzel fotolar için eline sağlık Hakan.Şimdi bakıyorumda güzel bir geziymiş gezi esnasında hiç keyif almamıştım oysa.
Sanırım oruçtan kaylaklanıyor.Oruç tutarken off-road pek zevk vermiyor arkadaşlar.
Orkun hocam geçmiş olsun, aynısı bana da olmuştu ben de Sarozdan gelip Nişantaşında dağıtmıştım differansiyeli, neyse ki uzakta bi yerde olmamış yoksa yol bitmezdi, inşallah çıkma falan ayarlarsın da çok masraf olmaz
Sağol Mert birader, sıfır alacaz heralde... biliyon ayna ve mahruti fabrikada evlenmiş olmalı yoksa ilişkileri problemli oluyor.. çıkmadan biraz çekiniyorum...bakalım yarın belli olacak işin rengi