KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
CJ-7 6 silindir 4.2 lt + T18 HD şanzıman ile : evden çıkış sanayiye varış : 85lt benzin, 40lt gaz
toplam 125lt yakıt yapar ki
125lt ile 484 km yol yaparsa, 100km'de yaklaşık 26lt yakmış demektir. Buda arazide 4 çeker, genelde 2.vites
asfaltta yuksek hız felan derken normal gibi görünsede değil. Ben karbüratörü bir dağıtayım, tamir takımını değiştireyim sanırım 18lt civarlarına düşecektir... :
Ben KemerShell de fullemiştim. Binkılıç'ta 60 ytl aldım. Vize'de 50 ytl daha koydum. Şu anda çeyrek depo kadar daha var. 484 Km Kemershell>gezi>Ortaköy arasıdır.
Ben ortalama tüketimimi sıfırlamıştım ve 13lt /100km diesel yakmışım....Genelde ortalamam 12 lt/100 km.yakıyorum....Otobanda giderken ve gelirken 150_180 km sürat ve ormanda 2.vites ortalamayı bayağı yükseltmiş
Haftaya yükselince ve mud lastiklerle heralde 14 lt den aşağı düşmez..
Diezelede gaz takılır mı acaba
Orkuncum, manuel bir Disco I e feminen deyip, bu işe yabancı olan bayan arkadaşları yanlış bilgilendirme, sonuçları çok ağır olur, sonra bu zavallı bayanların manuel Disco I lerini İstanbul trafiğinde kullanma cezasına çarptırılabilirsin ;D ;D amaaan haaa!
BamBina arkadaşım önce bir-iki geziye co-pilot olarak gel. Çamurlara gir, halat bağla, valiz taşı... Araçları tanı.
Sonra ne alacağına karar verirsin. Laf aramızda cip ya da jip'in Jeep olduğunu da ...
Orkuncum, manuel bir Disco I e feminen deyip, bu işe yabancı olan bayan arkadaşları yanlış bilgilendirme, sonuçları çok ağır olur, sonra bu zavallı bayanların manuel Disco I lerini İstanbul trafiğinde kullanma cezasına çarptırılabilirsin ;D ;D amaaan haaa!
Valla Mert senden ses çıkmayınca, konu arada kaynadı dedim ama LR'ciler kül yutmaz. Tabiii bizimki işin şakası herkesin arabası kendine feminen... Bu akşam trafik fena ben Hadımköy'de mahsur kaldım yaaa....