İğneada Off-Road Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,917
Ynt: İğneada Keşif Gezisi (29-30 Eylül 2007)

Mustafa abi, yapma yaw çık biraz daha çık 16lt felan demezsen uykum kaçıcak valla...

Etiketler

170 cc makinayla ve 1200 kg ağırlıkla , derelere girmeden en fazla yakan benim galiba.

düzeltme : 1700 cc olacak

Hakan vallahi bravo...O gün aramızda 8x8 varmışta benim dikkatimi çekmemiş

MK51' Alıntı:
BamBina arkadaşım önce bir-iki geziye co-pilot olarak gel. Çamurlara gir, halat bağla, valiz taşı... Araçları tanı.
Sonra ne alacağına karar verirsin. Laf aramızda cip ya da jip'in Jeep olduğunu da ...

Çamurlara girerim, fakat halat valiz... hm erkeklere bırakıyorum o işleri Ben, sadece co-pilot olarak memnun olurum,dağlarda,çamurlarda benim süreceğim arabaya yazık olur valla

sl arkadaşlar bayramda bir tur düzenleme varmı bana bildirirsenız sevinirim

BamBina' Alıntı:
Çamurlara girerim, fakat halat valiz... hm erkeklere bırakıyorum o işleri Ben, sadece co-pilot olarak memnun olurum,dağlarda,çamurlarda benim süreceğim arabaya yazık olur valla

Valiz espiri idi zaten. Halat (strep) maalesef co-pilot işi, ama centilmenimiz bol. OK ?

MK51' Alıntı:
Valiz espiri idi zaten. Halat (strep) maalesef co-pilot işi, ama centilmenimiz bol. OK ?

Tamam anlastik o zaman, ben halat yerine bol bol fotograf cekerim.

Fotoğraf ta çektiğini niye baştan söylemedin. Tüm boş co-pilot koltukları senin artık.

Fotoğraf demişken ben resimleri bi türlü upload edemedim... "yeni konu açmaya yetkiniz yok" diyooo... her zamankinden farklı bişey yapmıorum, webshotsla alakalı problemdir belki....