İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan s40euro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,607

s40euro

Kamp II
1993 - 1996 Grand Cherokee ler icin 1 3/4 inch yukseltme seti.
Takim icinde 4 adet GET 2 adet on amortisorler icin destek 2 adet arka amortisorler icin destek parcasi ile uzatilmis Link ler bulunmaktadir.350 TL

Jeep Grand Cherokee ZJ ler icin on alt denge kolu 50 TL ikisi

4 adet tam takim Jeep Grand Cherokee WJ icin orjinal amortisorler. Ayni zamanda daha sert suspansiyon icin ZJ lerde de kullanilabilir. 125 TL 4 u

2 inch e kadar yukseltilmis ZJ ler icin uzun amortisor 125 TL 4u

ZJ Arka yaylar takim 75 TL

Jeep Cherokee XJ ler icin standart on yaylar 75 TL

ZJ ler icin stop sinyal park lambasi takimi 75 TL hepsi birden.

Etiketler

Ynt: İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça

yavuz-çelikel' Alıntı:
hayırlı satışlar.

Saol abi

Depoda durup curuyecegine fazla yuksek olmayan ama hurda parasida olmayan bir rakkam ile ihtiyaci olan arkadaslara verim dedim.

Tabiki de çürüyeciğine işi yarasınlar. Fiyatlar gayet makul...

Merhaba ,

Hayırlı Satışlar,
1 - 2 hafta içersinde Gezenbilir Bit Pazarı Satışı ile ilgili duyurumuz yayınlanacaktır arkadaşlar.

Elinizde ki her türlü malzemeyi değerlendirmeniz açısından çok faydalı olacağına ve satacak bir parçanız olmasada sadece muhabbet etmek güzel havanın keyfini çıkarmak için geleceğinizi düşünüyorum.

Bizlerden ayrılmayın. Bahsi geçen etkinliğimiz İstanbul Avrupa yakasında yapacağız.

düşünce harika,keşke anadolu yakasında olsa
kolay gelsin

Avrupa yakasında yaptıktan sonra Anadolu yakasında da yapmaya çalışırız.
Türkiye'de pek yapılmayan bu Garaj Satışları için Anadolu yakasından karşıya geçmenizi tavsiye ederim.

Gezenbilir Bit Pazarı satışlarının yapılacağı mekan Tarabya'da boğaz manzaralı güzel bir yerdir.
Otopark sorunu da yoktur.

Tüm Gezenbilir üyelerinin elden çıkarmayı düşündüğü ya da düşün(E)mediği ürünleri ile bekleyeceğiz
Hele konuyu açalım.
:smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:
Zj nin arka yaylarının çapı ve yüksekliği nedir acaba ? Farklı bir proje için düşünüyorum da bilgilendirirseniz sevinirim.

Yaylar depoda o yuzden olcemedim ama olculerini buldum

355 mm yuksuz yukseklik
117.5 mm cap
14.2 mm et kalinligi

Ust ic cap yaklasik 51 mm

Alt capi bulamadim :p

Imperial olarak ise

Yuksuz yukseklik 14"
Cap 4 5/8 "
Et kalinligi 9/16"
Ust ic cap 2"

Forum sayfalarımızda zaten İlanlar bölümüz var.
Yakın zamanda formatı değiştirilerek daha kullanışlı bir yapıya kavuşturulacak.

Bu Bit Pazarı & Panayır etkinliğimizi üyelerimizin birebir satış yapması yanında yakından tanışabilmeleri amacı ile düzenlenecektir.

Maksat Muhabbet arada eski malzemelerden de kurtulabileceğiz.

TezzMertek' Alıntı:
Forum sayfalarımızda zaten İlanlar bölümüz var.
Yakın zamanda formatı değiştirilerek daha kullanışlı bir yapıya kavuşturulacak.

Bu Bit Pazarı & Panayır etkinliğimizi üyelerimizin birebir satış yapması yanında yakından tanışabilmeleri amacı ile düzenlenecektir.

Maksat Muhabbet arada eski malzemelerden de kurtulabileceğiz.

Kesinlikle hoş fikir:smiley:
ve hatta satanbilir.com.........:smiley:

Bu ön hazırlık afişimiz;

[attachment=1]

Çok yakında forumun ilgili bölümlerinde konu açarak detaylar üyelerimize duyurulacaktır.

Dediğimiz gibi; " Kıyabildiğiniz ne varsa ..."

bitpazari(2).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR