Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)
Hakan Bey dün gece forumda gezinirken suzuki başlığında 24 saat cevaplanmayan sorular vardı bir iki kısa cevap yazdım aklıma geldiniz Hakan Irıklı nerede ? diye
boş durmamışsınız belli oluyor
çok zevkli bir gezi olmuş buraya taşıdğınız için teşekkürler
ayrıca özetin özeti
çekikgözlülerde sorun yok parkur hafif kalmış
ama amerikanla araziye girmiycen abi
gibi büyük bir laf edip sonra büyük lokma ye büyük laf etme düstürunun işlemesiyle ilk gezide beni araziden helikopterle topluyorlarmış
Hakancım yazı süper olmuş çok keyifle okudum eline sağlık, fotoğrafçılarımızında eline gözüne sağlık sağolsunlar çok keyifli parkurdu, tüm 2 japon 1 amerikalı ekibini kutlarım ;D
Seval hanım arkadaşım sağol varol ;D
Japonlara her zaman hayranım
Ben yoldan gönüllü çıktım abi çok keyifliydi etap, bu sene explorer'ı biraz sıkıştırayım dedim şu vinçi takayım helede mahruti ve lastik büyütme operasyonu olsun daha ne resimler gelicek expodan ;D
hasanfb' Alıntı:
Bu geziyi çok beyendim...
Artık gezenbilir offroadları kanal geçişlerine döndü ..
Cıvık çamurken düşünemiyorum oraları...Yol oturmamış direk yağmur kanalı olmuş oralar...
Amerikalı mekanik müdahaleyi yapan mc gayver hakana, o şartlarda önde tek teker fren ve sadece ileri gidebilen geri gidemeyen aracı pilotajıyla parkurda bırakmayan bana şükretsin ;D
1,5 acılı adana ile uğur abi... fakat sonradan fren hortumu ve şanzıman arızasına karşılık, şerbetçi otu ile aromalandırılmış mayalı arpa suyu ;D ve yanında patates kızartması talep ettik ardından da aramızda fitleştik ;D
Şaka bir yana 1000 mt yer nasıl 3,5 saatte geçilir, geçilirken nasıl inanılmaz zevk alınır, bu nasıl bir mazoşistliktir bilmem ama biz çok zevk aldık. Bende akşama arabanın genişliğinden yarım metre daha fazla genişlikte bir yolda, bir sağa bir sola geçen kanal boyunca ilerlediğimiz ve bir kaç kez diğer tarafına geçebilmek için resmen "VİYADÜK" inşa ettiğimiz çalışmaları yayınlayacağım. Off road gezisi değil harfiyat alanı gibiydi ve yaptığımız viyadükten daha iyisi ikinci köprü yolundaki "molla gürani" viyadüğü idi.
Pazar günü etabı anlata anlata bitiremiyordunuz.Fotoları görünce daha iyi anladım.Anlattığınız kadar varmış gerçekten.Yüreğinize sağlık.Çok güzel bir gezi olmuş.
Hasarlar içinde çok geçmiş olsun.
Yüksel resimler gerçek anlamda derinlikleri vermemiş ama yinede genel olarak durumu anlatıyor. Cidden çok uğraştık ama çokda keyif aldık. Fatih'in beyaz balinasını 2 farklı arıza ve 2.5 ton agırlıgına rağmen oralardan geçirdik. Gidilen yolların bazen sağı bazende solu akmış durumdaydı, zaman zaman Sel'in getirdigi taşlar, kanallar vs derken çok keyif aldık..