teşekkür ederim...aynı dileklerleJOSHUA9' Alıntı:gayet iyi olmus,zevkle ve camurla kullanin![]()
çok faydasını görürsü hadi bakalım daSentinel' Alıntı:Oktay naber?
Elektronik ateşleme kiti siparişi vericem
britpart
2 takım 45 pound yapıyor..
okitay' Alıntı:çok faydasını görürsü hadi bakalım dabirisi kimin
![]()
maşşallah çok iyi seriesler artık eloktronik olacak desene ;DSentinel' Alıntı:45 lucas distlere uyumlu
özgür var şahin abi var ilave gerekirse 15 paund
cargo dahil faturalı
isteyen seriesci arkadaşlara faydam dokunsun
ticaret sanmasın kimse, maliyeti neyse o...
okitay' Alıntı:maşşallah çok iyi seriesler artık eloktronik olacak desene ;D
hissedilir şekilde performans var ilk kalkışlara inanamayacaksın zatenSentinel' Alıntı:Ben kesin takıcam...
yokuş performansını artırıyor mu?
bizim arabaların en büyük derdi yokuş
dizel araçların hepsinde var benzinlilerin de bazılarında motor zayıflayınca (üfleyince )yapıyorlar ben yapmadım ama yapacagım faydası olur zararı olmaz....Sentinel' Alıntı:Bir de mazot buharı emdirme işi varmış
sen onu yapmış mıydın?
okitay' Alıntı:dizel araçların hepsinde var benzinlilerin de bazılarında motor zayıflayınca (üfleyince )yapıyorlar ben yapmadım ama yapacagım faydası olur zararı olmaz....
motor havalandırması var ya motorun en üstünde mavi renk olan ister onun deliklerini kapattır ister dizel defender lerinkini al serçe parmagın kalınlıgında bir hortumla karbüretörün üzerindeki dirsege bagla sistem sekmanlardan bloğa kaçan gaz üstten tekrar emilerek karbüratörden geçip tekrar yanıyor... acele etme ben yapınca fotosunu paylaşırım...Sentinel' Alıntı:kolay bir işlem mi?
tarif edebilir misin?
ben bu olayi fazla anlayamadim,dizel turbo ya takilişyormu ? etkisi olurmu ? Eger getiriyorsan ben de alabilirim,iletisime gecersen konusuruz. Tesekkurler.okitay' Alıntı:motor havalandırması var ya motorun en üstünde mavi renk olan ister onun deliklerini kapattır ister dizel defender lerinkini al serçe parmagın kalınlıgında bir hortumla karbüretörün üzerindeki dirsege bagla sistem sekmanlardan bloğa kaçan gaz üstten tekrar emilerek karbüratörden geçip tekrar yanıyor... acele etme ben yapınca fotosunu paylaşırım...![]()
merhaba bu sistem dizel araçlarda var zaten sizin birşey yapmanıza gerek yok sayğılarJOSHUA9' Alıntı:ben bu olayi fazla anlayamadim,dizel turbo ya takilişyormu ? etkisi olurmu ? Eger getiriyorsan ben de alabilirim,iletisime gecersen konusuruz. Tesekkurler.