İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okitay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,134

Etiketler

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

Oktay naber?
Elektronik ateşleme kiti siparişi vericem
britpart
2 takım 45 pound yapıyor.. ingiltereden kargo dahil

son haller ;D

DSC00365.jpg

Oktay0942.jpg

okitay' Alıntı:
çok faydasını görürsü hadi bakalım da :smiley: birisi kimin ;)

45 lucas distlere uyumlu

özgür var şahin abi var ilave gerekirse 15 paund
cargo dahil faturalı
isteyen seriesci arkadaşlara faydam dokunsun

ticaret sanmasın kimse, maliyeti neyse o...

Sentinel' Alıntı:
45 lucas distlere uyumlu

özgür var şahin abi var ilave gerekirse 15 paund
cargo dahil faturalı
isteyen seriesci arkadaşlara faydam dokunsun

ticaret sanmasın kimse, maliyeti neyse o...
maşşallah çok iyi seriesler artık eloktronik olacak desene ;D

Sentinel' Alıntı:
Ben kesin takıcam...
yokuş performansını artırıyor mu?
bizim arabaların en büyük derdi yokuş
hissedilir şekilde performans var ilk kalkışlara inanamayacaksın zaten ;)

Sentinel' Alıntı:
Bir de mazot buharı emdirme işi varmış
sen onu yapmış mıydın?
dizel araçların hepsinde var benzinlilerin de bazılarında motor zayıflayınca (üfleyince )yapıyorlar ben yapmadım ama yapacagım faydası olur zararı olmaz....

okitay' Alıntı:
dizel araçların hepsinde var benzinlilerin de bazılarında motor zayıflayınca (üfleyince )yapıyorlar ben yapmadım ama yapacagım faydası olur zararı olmaz....

kolay bir işlem mi?
tarif edebilir misin?

Sentinel' Alıntı:
kolay bir işlem mi?
tarif edebilir misin?
motor havalandırması var ya motorun en üstünde mavi renk olan ister onun deliklerini kapattır ister dizel defender lerinkini al serçe parmagın kalınlıgında bir hortumla karbüretörün üzerindeki dirsege bagla sistem sekmanlardan bloğa kaçan gaz üstten tekrar emilerek karbüratörden geçip tekrar yanıyor... acele etme ben yapınca fotosunu paylaşırım... ;)

IMG_3035.jpg

zaten anlamadım tam olarak neresi olduğunu:smiley:
kulağa çok zor değilmiş gibi geliyor....

mazot buharı yok ama bunda galiba
ilave 1 şişe mazot koyuyorlarmış motorda bir yere ordan buharını karburatore veriyorlarmış

gazla karışmak üzere...

okitay' Alıntı:
motor havalandırması var ya motorun en üstünde mavi renk olan ister onun deliklerini kapattır ister dizel defender lerinkini al serçe parmagın kalınlıgında bir hortumla karbüretörün üzerindeki dirsege bagla sistem sekmanlardan bloğa kaçan gaz üstten tekrar emilerek karbüratörden geçip tekrar yanıyor... acele etme ben yapınca fotosunu paylaşırım... ;)
ben bu olayi fazla anlayamadim,dizel turbo ya takilişyormu ? etkisi olurmu ? Eger getiriyorsan ben de alabilirim,iletisime gecersen konusuruz. Tesekkurler.

JOSHUA9' Alıntı:
ben bu olayi fazla anlayamadim,dizel turbo ya takilişyormu ? etkisi olurmu ? Eger getiriyorsan ben de alabilirim,iletisime gecersen konusuruz. Tesekkurler.
merhaba bu sistem dizel araçlarda var zaten sizin birşey yapmanıza gerek yok sayğılar ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.