Teşekkür ederim.bir de tam olarak bitince görün bakalım...Mustafad' Alıntı:Elinize sağlık, ben beğendim. Güle güle kullanın. Selamlar.
teşekkür ederim darısı tüm 4x4 kullanıcılarının başına...bsayil' Alıntı:elinize sağlıkgüle güle kullanın ;D
teşekkür ederim özgür.bir gün sadece aracın ön tarafını söküp karşısına oturup sabahtan akşama kadar baktım durdum neyi nasıl basit bir şekilde takarım diye baktım olmayacak boyumdan büyük bir iş vazgeçtim...sen sonra bir link gönderdin series e takılmış bir hidrolik direksiyon işte ondan sonra şaseyi kestim ne olursa olsun dedim...senin işin kolay en azından bir örnek var...yapılanlar için degermi dersen aracını seviyorsan mersedesin direksiyonu kadar yumuşak series kullanmak bambaşka birşey gökova tarafına yolun düşerse gel kullan ondan sonra sen karar ver degermi degmez mi...ozcour' Alıntı:abi ellerine sağlık çok emek harcamışsın inşallah gönlünce olmuştur. bu kadar yapılanı gördükten sonra benim bunu kendi başıma halletmem çok zor, sanırım hidrolik direksiyon benim için hayal olacak
deveboynunu kestikten sonra aracın sağ sol turunda bir azalma oldu mu Oktay abi?