İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okitay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,849
Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

yunus bager' Alıntı:
Oktay eline sağlık seriese tekrardan hayat vermişsin

İş işen geçmiş ama jantları rutille kaynatmışsın keşke bazikle kaynatsaydın aman diyim janları sürekli kontrol et çatlama falan yapmasın
Eksozu şasenin arasından gecirmemişsin susturucu allatan taban sacını isitırsa rahatsız edebilir ameninyum bir saç le surturucunun üstüne arada boşluk kalacak şekilde koruma yaparsan isiyı belki minimuma düşürebilirsin
teşekkür ederim yunus elimden geleni yapmaya çalıştım...janta punta attıgımda kopma yapmadı.bende bastım rutili... ;) eksoz evet alttan ısıtma yapıyor kışın iyi olurda yazın dedigin gibi birşeyler yapmam lazım....eyvallah

Etiketler

ozcour' Alıntı:
abi jantlar on numara olmuş :smiley: güle güle binin.
teşekkür ederim.dodikler olmayınca çok kötü görünüyor bende 4 ünüde defenderin arka dodiklerini taktım o zaman kendini toparladı.

artık benimde gezenbilir t short üm ve land ımda sticer larım var...

çagatay 087.jpg

çagatay 088.jpg

çagatay 091.jpg

oktay emeğine sağlık güzel bir iş çıkarmışsın umarım kazasız belasız 4x4 günlerde kullanırsın

Elinize sağlık, güle güle kullanın...

Ben de bir tane series almak istiyorum, ancak elimden sizin kadar iş gelmediği için faal bir tane almam gerekiyor.
Şimdiye kadar uygun fiyatlı aklıma yatan bir araç bulamadım. İnşallah sonbahara kadar bulur gezmeye başlarım...

Tekrar hayırlı olsun.

Saygılar...

Fırat.

2.mahmut' Alıntı:
oktay bey aracını biraz da aksesuarla şenlendirmeni beklşiyoruz , maaşaallah elinden her iş geliyor , biz de senden feyiz alalım barii :smiley:
yavaş yavaş birşeyler yapmaya devam edecegim.yaptıklarımıda sizlerle paylaşacagım.öncelikli olarak tavana bir bagaj yapacagım.sonra hidrolik direksiyon daha sonrada öne vinç,projektörler .......felan filan elimden geleni yapmaya çalışacagım... ;)

Sentinel' Alıntı:
Elinize sağlık, güle güle kullanın...

Ben de bir tane series almak istiyorum, ancak elimden sizin kadar iş gelmediği için faal bir tane almam gerekiyor.
Şimdiye kadar uygun fiyatlı aklıma yatan bir araç bulamadım. İnşallah sonbahara kadar bulur gezmeye başlarım...

Tekrar hayırlı olsun.

Saygılar...

Fırat.
Fırat bey teşekkür ederim...yorgun olmayan bir series alırsan iyi olur ...ben aracı toplarken sadece elektrik tesisatında zorlandım.mekanik her parça bol ve ucuz....eski araçlarda birşey ögrendim.hareketli parçalarda sökmedigin idare eder dedigin herparça ilerde daha büyük sorun olarak ortaya çıkıyor.1 lira 2 lira fazla olsun fakat temiz olsun.inşallah gönlüne göre bir series bulursun....her konuda yardımcı olmaya çalışırım....saygılar.... ;)

saglam olması için yan taraflara baglamak zorunda kaldım.... malzemeler= 8 adet 3\4R dirsek,20cm 40 lık köşebent,20cm 6mm lama,10 adet m8 civata ,pul ve somun,14m 3\4R boru.....

harika olmuş eline emeğine sağlık insanın kendi yaptığı iş her zaman güzel olur ve zevk verir ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler