İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okitay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,257
Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

pas kir içindeki motor sonuçta,bir şeyler oluyor.amma azim ve istemek lazım.Yol a baş koymak.yada kafa ya koymak.netice:takdir etmek.gerek.Belkide az daha mangır yeyip ertelemekten se imkanları zorlayarak oluyor.ama her babayiğidin de harcı ve meziyeti yetmez.eline sağlik.iyive takip edilecek bir model.

Etiketler

Defender kullanmak ve sahibi olmak basli basina bir ayricalik ... helede sizinki gibi kendi emeginizle yeniden yaratmissaniz;eminim zevki tarif edilmez ancak yasanir .. ayrica elinizdeki guzel makina bir klasik ... :smiley:

Keyif alarak harcanmış emekle ve alınteriyle yeniden doğmuş... Zevkle ve kazasız kullanmanız dileklerimle. murat

maşallah, umarım hep istediğiniz kondisyonda kalır :smiley:

sizin series in de lpg si alttaydı sanırım. Sahibindende pembe haliyle satılık ilanı varken görmüştüm, eski sahibi arka şaftın arkasında demişti. kaçlık tank takılı acaba? Ben de bagaj hacminden rahatsız olduğum için kabin içinde tanktan kurtulmaya çalışıyorum da ...

Selamlar

freegraf' Alıntı:
pas kir içindeki motor sonuçta,bir şeyler oluyor.amma azim ve istemek lazım.Yol a baş koymak.yada kafa ya koymak.netice:takdir etmek.gerek.Belkide az daha mangır yeyip ertelemekten se imkanları zorlayarak oluyor.ama her babayiğidin de harcı ve meziyeti yetmez.eline sağlik.iyive takip edilecek bir model.
Off_Road' Alıntı:
Defender kullanmak ve sahibi olmak basli basina bir ayricalik ... helede sizinki gibi kendi emeginizle yeniden yaratmissaniz;eminim zevki tarif edilmez ancak yasanir .. ayrica elinizdeki guzel makina bir klasik ... :smiley:
ayt07' Alıntı:
Keyif alarak harcanmış emekle ve alınteriyle yeniden doğmuş... Zevkle ve kazasız kullanmanız dileklerimle. murat
teşekkür ederim arkadaşlar. sabrın sonu selamettir.

ozcour' Alıntı:
maşallah, umarım hep istediğiniz kondisyonda kalır :smiley:

sizin series in de lpg si alttaydı sanırım. Sahibindende pembe haliyle satılık ilanı varken görmüştüm, eski sahibi arka şaftın arkasında demişti. kaçlık tank takılı acaba? Ben de bagaj hacminden rahatsız olduğum için kabin içinde tanktan kurtulmaya çalışıyorum da ...

Selamlar
evet lpg alt kısımda bence en saglam yer. iki makas arası tabana dayanacak şekilde kelepçelerle tutturdum.üst kısımdan karşılıklı iki adet 6x20 mm lama attım gayet saglam oldu..tank 40 lt galiba...egzos biraz problem oldu onuda yandan çıkardım...

aracı kaportacıya götürdüm çürükleri yapılsın diye 15 gün elini sürmedi 2 günde kendim parçaladım. tahmin ediyorumki TÜRKİYE de en çok defender MUĞLA bölgesinde var ben motorunu yaptıracak yakınlarda usta bulamadım eski model diye kimse yanaşmadı.kendim yaptım. motora eldeğmeyen şanzumana hiç yanaşmaz diye kendim topladım. elektirikçiye götürdüm tehsisata el atsındiye sağolsun olanınıda yaktı.sıfırdan tehsisat çekmek zorunda kaldım. boyacıya götürdüm 800tl fiyat verdi. ruloyla basım boyayı çokta sağlam oldu. bence siz siz olun eşe dosta arkadaşa iş yaptırmayın.sizin verdiginiz para paradan sayılmıyor işinizde yürümüyor...sağolsunlar bir kuruş ustalık verdirmeden arabamı bana toplattırdılar. en azından arabama ne yaptıgımı biliyorum...sadece hafta sonları uğraşarak 2 senede bu hali aldıra bildim...evliyseniz biraz zaman ayırmak zor oluyor helede çocuk varsa bilen bilir benim halimi.tanıdıgınız güvendiginiz iyi bir usta varsa ona sahip çıkın derim...

ustalarla uğraşmak gerçekten zor, dediğiniz gibi tanıdığa iş yaptırmak daha da zor, iş bitmiş sonuçta gönlünüzce olmuş iyi günlerde binin

benim 50 lt tank aşağı sığmıyor iki şase kolu arasına, sanırım benim de 40 lt tank almam gerekecek, egzosu yaptırırken susturucuyu koltuğun altına koydurup ben de arka yandan çıkardım. lpgnin fotoğrafları olursa çok yol gösterici olurdu..

selamlar

Oktaycığım ellerine sağlık Allah kazasız belasız güzel günlerde kullandırsın. Artık bir tecrübe gezisi yaparız. Benim vitara seninkinin yanında biraz zorlanacaktır ama idare edicez.

velicanöz' Alıntı:
Oktaycığım ellerine sağlık Allah kazasız belasız güzel günlerde kullandırsın. Artık bir tecrübe gezisi yaparız. Benim vitara seninkinin yanında biraz zorlanacaktır ama idare edicez.
teşekkür ederim abi .enkısa zamanda seyire çıkalım.bende istiyorum...

ozcour' Alıntı:
ustalarla uğraşmak gerçekten zor, dediğiniz gibi tanıdığa iş yaptırmak daha da zor, iş bitmiş sonuçta gönlünüzce olmuş iyi günlerde binin

benim 50 lt tank aşağı sığmıyor iki şase kolu arasına, sanırım benim de 40 lt tank almam gerekecek, egzosu yaptırırken susturucuyu koltuğun altına koydurup ben de arka yandan çıkardım. lpgnin fotoğrafları olursa çok yol gösterici olurdu..

selamlar
montajı kolay çalışma alanı rahat...fotolardan anlaşılıyordur...

Görüntü0263.jpg

Görüntü0265.jpg

Görüntü0264.jpg

Görüntü0266.jpg

Görüntü0267.jpg

Temiz bir işçilik çıkarmışsınız ve başarıya ulaşmışsınız.
Elinize sağlık.
Kazasız sürüşler dilerim..

tüp olayı bana bira ilginc diyecegim ama diğer depoda öyle. ne bileyim kolay gelsin.

Güzel olmuş ellerinize sağlık. Depo çarpmalarda falan sıkıntı çıkartmıyor değilmi?

Bir de o boya ruloyla mı oldu? çok temiz duruyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR