cj5 den fazla anlamam. cj5 kullanan arkadaşlar çok daha iyi biliyorlardır. soruyu ortaya sorduğuna göre ben de üzerime alınıyorum kendi fikrimi söylüyorum sana.
Sen o parayı göze aldıysan şu araca bak pazarlığını yap. en az 3000 de düşürebilirsin bence fiyatı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-surmene-otomotiv-den-90-lik-2.5-td-landrover-defender-174258134/detay
yanlız araca baktır. araç düz dizel mi gerçekten turbo mu önemli. Sanırım TD ford motoru atılmış araca. eğer öyleyse düşünme bile derim. Hem kuvvetli motor hem ford motoru olduğu için parçası ucuz ve her yerde de baktırabilirsin...
alacağın cj5 den sadece o aracın erbabı anlar. Anlamayan ustaya götürsen sadece soru sorar sana:
kaç model bu
kaça aldın
ne için kullanıyorsun
orası öyle mi bu böylemi vs...
anlayan ustaya da gittiğinde ya ustanın havasından geçilmez yada yada keklik düştü muamelesine başlar.
Bunları 73 model series 3 üm olduğu için söylüyorum. Her ne kadar land rover olsa da araç eski olunca hem her usta anlamıyor anlayanlarında çoğu yeni araçlar varken eski araçla uğraşmak istemiyor. birçok parçayı uydurmaya çalışıyorsun vs. Halbuki yukarıda örnekte verdiğim araç gibi bir araç olsaydı her usta senin ustan her parçacı senin parçacın...
bu arada örnek verdiğim aracı da satanı da tanımıyorum. Sadece örnek verdim...