Hocam bu aracın kazasızı 45-50 arasında. Bide bu işin simsarları var. 30 a alıp 35 e mal edip 45 e niye satmasın?
Kazalı aracı yaptırmak kolay değil.
Hele o kadar ucuza mal olacağını sanmıyorum.
Genel olarak foresterdan pişman olmazsınız. Hatta aldığınız zaman bir daha başka bir marka kullanmazsınız. Kendine has karakteristik özellikleri olan farklı makinalardır.
Her türlü gezi dağ bayır işinizi fazlasıyla görür.
Bi land gibi veya 4.0, 4.7 jeep gibi performans bekleyebilirsiniz tam anlamıyla olmasa da onların gittiği her yere gidersiniz.
Artı olarak onların arızalandığı yerde size bişey olmaz.
2008 senesine kadar subaru üretim mantığı " benim herhangi bir turbo aracımı al direk ralliye katıl" dı. Gerçek bir ralli aracı ile motor ve şanzuman farkı vardı sadece. O yüzden sağlamlıkları ve töleransları çok yüksek araçlardır.
2008 den sonra ise piyasaya uyum sağlamak adına araçlarını biraz daha maliyet düşürerek şehirleştirdi.
4 bağımsız mcpherson süspanyondan vaz geçip arkaları wishbone sistemine geçti.
Örnek verilebilecek bir sürü fark var aslında.
Size tavsiyem kazasız ve bakımlı bir araç alın.
Bizim subaru forumunda konu açmıştık yüksek km li subarular diye. 600-700-800 bin km ye gelip hiç parça değişimi motor şanzuman arzısı olmayan subarular var.
Yılların birikimi mühendislik çalışmalarını sanayide düzelttirmeyin
Adamlar legacy yi yapıyor ve sonrasında pistte 100 bin km boyunca kontak kapatmadan sadece temel araç ihtiyacı için durup aracı test ediyor. Benzin yağ ve lastik. Durmadan 100 bin km boyunca devam ediyor araç.
Subaru gerçek bir makinadır.