yasiko Kamp III Mesajlar 777 Tepkime Puanı 39 Yaş 68 Yer İstanbul 19 Eki 2008 #1 Böyle bir karavanınız olsun ister misiniz ? http://www.mehrzeller.com/?page_id=73
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 19 Eki 2008 #2 Ynt: İlginç Bir Çekme Karavan Prototipi hehe çok enteresan birşey gerçekten
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 19 Eki 2008 #3 Ynt: İlginç Bir Çekme Karavan Prototipi her ne kadar prototip olsa da sürtünme kaz sayısı göz önüne alındığında yakıt tüketimine olan etkisi sanırım azımsanamayacak kadar çok olur diye düşünüyorum. ama iç dizayn muhteşem olmuş
Ynt: İlginç Bir Çekme Karavan Prototipi her ne kadar prototip olsa da sürtünme kaz sayısı göz önüne alındığında yakıt tüketimine olan etkisi sanırım azımsanamayacak kadar çok olur diye düşünüyorum. ama iç dizayn muhteşem olmuş
O orsaalabanda Zirve Mesajlar 3,490 Tepkime Puanı 71 20 Eki 2008 #4 Ynt: İlginç Bir Çekme Karavan Prototipi Kullanılmadığı zamanlarda katlanıp buruşturuluyor mu bu ?
yasiko Kamp III Mesajlar 777 Tepkime Puanı 39 Yaş 68 Yer İstanbul 20 Eki 2008 #5 Ynt: İlginç Bir Çekme Karavan Prototipi Broşüründe kat yerlerinden katlanınca hacmi 1/3 oranında küçülüyor diye yazıyor. ;D ;D ;D
Ynt: İlginç Bir Çekme Karavan Prototipi Broşüründe kat yerlerinden katlanınca hacmi 1/3 oranında küçülüyor diye yazıyor. ;D ;D ;D
O orsaalabanda Zirve Mesajlar 3,490 Tepkime Puanı 71 20 Eki 2008 #6 Ynt: İlginç Bir Çekme Karavan Prototipi Ben almam abi kesin Çin malıdır o zaman.Malum origami....kağıttan katlamışlardır.
Ynt: İlginç Bir Çekme Karavan Prototipi Ben almam abi kesin Çin malıdır o zaman.Malum origami....kağıttan katlamışlardır.
B Barcalona Kamp II Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer Maltepe/İSTANBUL 22 Eki 2009 #7 Ynt: İlginç Bir Çekme Karavan Prototipi Prototip bile olsa kullanılmasa bile bence marjinal bir üretim,en azından sıradanlığa alışkın bizler için...
Ynt: İlginç Bir Çekme Karavan Prototipi Prototip bile olsa kullanılmasa bile bence marjinal bir üretim,en azından sıradanlığa alışkın bizler için...