İlginç Offroad Araçları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 566
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,901
Ynt: İlginç Offroad Araçları

offroad aracı değil ama gerçekten ilgincime gitti.

Etiketler

serci07' Alıntı:
offroad aracı değil ama gerçekten ilgincime gitti.

Harika vallaha bayıldım.
Bu aletin operatörü olmak belli bir süreliğine çok eğlencelidir kesin...
Sonrasını bilemem... ;D

bu aracın operatörü olmak güven özveri ve tecrübe ister. anladınız galiba? bakın buradaki işçiler dahi halatla bağlı o yükseklike 5-6 tonluk bir demir yığınıyla düştüğünde o adamın hali ne olur sizce...

Sonuçta veteran pistlerde offroad yapmakta tecrübe ister , ama çok eğlenceli ve zevklidir.

Kasım Bey Allah razı olsun bizleri bilgilendirdiğiniz için.
İş makinaları dersinde öğrenmiştik ama unuttuğum bilgilerimi tazeledim sayenizde

Güzel araç güzel tanıtım, ;D ;D güzellllllll ;D ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-diger-markalar-arazi-canavari-45646258/detay/

mdr' Alıntı:
Güzel araç güzel tanıtım, ;D ;D güzellllllll ;D ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-diger-markalar-arazi-canavari-45646258/detay/

"ARAÇ HEM BENZİN HEM TÜPLÜDÜR AMA TÜP PATLAR DİYE KORKTUĞUM İÇİN BAĞLATMADIM.ONUDA ALAN ARKADAŞ BAĞLATSIN."

Adam haklı.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bu kadar dobra adamdan araç alınır yani..

ya şu söze ne demeli... ne oldugunu ,var olanı yazsa daha kolay olmaz mı ;D ;D

" ARAÇTA 2 ADET ÖKÜZ KORNASI,2 ADET REKARO SPOR KOLTUK OLUP RACİNG DİREKSİYON VARDIR HİDROLİK DEĞİL KARA DİREKSİYONDUR.YANİ HIZA DUYARLILIĞI FALAN YOKTUR.ABS,EBD,ASR,FAR YIKAMA,PİONER SES SİSTEMİ,GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA,KOLTUK BAŞLARINDA DVD,FAR SENSÖRÜ,YAĞMUR SENSÖRÜ,PARK SENSÖRÜ,AİRBEG,DİJİTAL KLİMA,AÇILIR TAVAN,VAKUMLU KAPI,SANRUFF,ZENON FAR,SİNYAL,MASAJLI-ISITMALI-SOĞUTMALI-ELEKTRİKLİ KOLTUK FALAN YOKTUR."

" 2 metrelik kayalara tırmanıyor ..gerisi size kalmış " diyorsa..ne anlaşaılır bundan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

"TAKAS OLARAK LADA NİVA YADA HASARLI CHEROKE DÜŞÜNÜYORUM.NEDENMİ ONUDA KESECEĞİM..."

yurdum ınsanında para yok para ,bıraz para, bıraz vakı,t bırazda kafa rahat olsa valla ucak yapıp f-16 kafa tutarız

düşünsenize 10 bın tl ye ucak f-16 ya kafa tutuyo hehehe cok komık olur cok gulerız ;D ;D ;D ;D