Ynt: İlk Türk Kamyonu Piyasaya Çıkıyor
www.hisarlar.com.tr grubun ana sitesi. Buradan Hiscar şirketinin linkine tıklayınca bahsettiğiniz tanıtım sitesine giriliyor. Videoları ilgi çekici. Şahsen bir otomotivci olarak benim ilgimi çekti. Tabii yurtdışına yönelik hazırlanmış. Bu sebeple ingilizce yapmışlar.
Öte yandan aracın henüz piyasaya çıkmamış olması hala bazı özelliklerinin geliştirilmekte olmasından olabilir. Ya da satış hazırlığı yapıyor olabilirler. Herşey tamamlanınca araç spesifikasyonunu yayınlayacaklardır diye tahmin ediyorum.
ogi' Alıntı:eğer www.turkar.biz adresi bu aracın resmi sitesi ise ya ortada bir tuhaflık var yada bende bir yanlışlık var zira ilk Türk kamyonunun sitesinde hiç Türkçe bir ifadeye rastlamadım
ayrıca bir sayfa, bir pdf dosyası, ve iki videodan oluşan amatörce yapılmış oyuncak gibi bir site
lütfen birisi hatalı olduğumu söylesin,
aksi takdirde ilk Türk kamyonuna böyle bir internet tanıtımı reva gören zihniyetin yaptığı şey değil kamyon uzay mekiği olsa benim için hiç bir şey ifade etmeyecek
www.hisarlar.com.tr grubun ana sitesi. Buradan Hiscar şirketinin linkine tıklayınca bahsettiğiniz tanıtım sitesine giriliyor. Videoları ilgi çekici. Şahsen bir otomotivci olarak benim ilgimi çekti. Tabii yurtdışına yönelik hazırlanmış. Bu sebeple ingilizce yapmışlar.
Öte yandan aracın henüz piyasaya çıkmamış olması hala bazı özelliklerinin geliştirilmekte olmasından olabilir. Ya da satış hazırlığı yapıyor olabilirler. Herşey tamamlanınca araç spesifikasyonunu yayınlayacaklardır diye tahmin ediyorum.