ilker&ZJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerklc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,174
Ynt: ilker&ZJ

boşver abicigim lastikleri takoza al at 1. vitese rolentede çalışsın şeffaf bir branda diktirip içine birde fan yardımı ile hava üflersen :eek: :eek: :eek: iş çözülür malum bizim caddelerimiz hep on numara kasap :p :p :p pardon şöförlerle dolu.

Etiketler

araç derli toplu gözüküyor. güle güle kullanın. lastik ölçüsü nedir? arka kısmı alçak gibi geldi bana.

997799' Alıntı:
lastik şişirme tüpü

bir tanesi lpg tüpüdür onun :D

bizdeki lastik daha ince. laredo olduğu içinmi acaba. daha az yer kaplıyor.

KLL' Alıntı:
araç derli toplu gözüküyor. güle güle kullanın. lastik ölçüsü nedir? arka kısmı alçak gibi geldi bana.

teşekkürler; 225/70/16 lastik ebatları,zemindeki dengesizlik ve resim sizi yanıltıyor olmalı,yükseklik orjinal değerlerindedir.

27istanbul27' Alıntı:
Maaşallah nazar değmesin ,bu aslan sıfırmı ,km nedir gerçekten binmeden çok seyredilecek bir araç.süper.

teşekkürler;aslan sıfır deil tabiki ;)98 model ,50300km.de şuan.....

50300 de olması açıklıyor temizliğini. demekki pek kullanmamışlar. bayılıyorum iyi korunmuş eski arabalara.

997799' Alıntı:
önce tamir ediyor içindeki sıvı deliği kapatıyor ve lastiğinizi şişiriyor...sanayide bi çok yerde büyük marketlerin oto aksesuar bölümlerinde var..ben 3 yıldır stepne taşımıyorum...
Bu sıvı kullanımı sonrasında lastik çöp oluyor diye biliyorum, sizi en yakın lastikçiye kadar götürüyor

http://www.hepsiburada.com/Liste/stac-italy-500-ml-lastik-tamirsisirici-sprey-090176/ProductDetails.aspx?productId=otm090176&categoryId=262977

linkte ki gibi bir tüpten bahsettim...

Her lastikçi bu tüpün içeriğini temizleyemiyor lastikten. O zaman lastik çöp olabiliyor. Bu ürünler yarılma veya çok büyük deliklerde etkili değil. Aracımda bende bu üründen taşıyorum, fakat yanında bir de küçük elektrikli pompa var, çünkü büyük tekerlekli araçların lastiklerini tamamen şişeremiyor. 28 psi gibi bir basınç vardı yanılmıyorsam. Yine de oldukça faydalı bir ürün.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-hatasiz-5-2-cherokee-39365043/detay

ilandaki aracın bagajını çok güzel yaptırmış sahibi.

ilkerklc' Alıntı:
teşekkürler;aslan sıfır deil tabiki ;)98 model ,50300km.de şuan.....

allahaşkına 50.000 km de nerden nasıl buldunuz biraz geçmişini anlatsanıza aracın çok merak ettim. nerde muhafaza etmişler hiç garajdan çıkmamış mı..gördüğüö en temiz zj hala şşoktayım

mertbirincioglu' Alıntı:
allahaşkına 50.000 km de nerden nasıl buldunuz biraz geçmişini anlatsanıza aracın çok merak ettim. nerde muhafaza etmişler hiç garajdan çıkmamış mı..gördüğüö en temiz zj hala şşoktayım

Teşekkürler hocam şokda olacak bir durum yok,heleki bu kadar abartılacak bir durumuda yok aracın.Sadece biraz daha iyi korunmuş ve fazla kullanılmamış.diğer departmanlarda da kısaca değinmiştim Mert hocam.gerçi bu şekilde aracımı övmeyi şöledir böyledir anlatmayıda pek sevmem.1 sene kadar aradım fakat istediğimizi bulamadım.zj ve wj lere bakıyodum sadece.biraz fazlaca bir titizlikde var.1 parça bile boyansa ben evet diyemiyorum.birde her baktığım arabada 1-2 parça boya var ve hepside çizikden boyanıyor nasıl oluyorsa.neyse uzatmayayım tabi bütün tamrcilere haber verdim galericiler felan derken;çok da yakınımızda imiş meğerse.bir ahbabımız sıfır almıştı,satma kararı almış bir şekilde haberim oldu ve bitti.Yani tamamen tesadüf ve biraz şans.aksi halde benim araba almam biraz hayal olacaktı,az çokda arabalarla yakın ilgim ve sanayi çevremde geniş olduğundan çok fazla detayıda rahatlıkla görme imkanı olunca bir araca evet diyebilmek daha da zorlaşıyor...

Doğal olarak normal piyasa değerinin 3-5 fazlayıda bilerek verdim.lpg de mevcut deildi,ama lpg olmaması bu benimde istediğim bir şeydi,çünkü lpg li arabaya ısınamıyorum bir türlü.alındığı günden ben alana kadar hiç eksiksiz kapalı garajda kalmış.sadece keyf için binildiği ve diğer arabalarınında varlığı km olarak yükselmemesini de sağlamış.artı yapılan bakımlarda düzenli olarak tutulmuş faturalı bir şekillde,durum budurr.

Ben Ankara'da gördüm benim zj ye yakın temizlikde 75000km idi.istanbul'dan almışlar ufak tefeği vardı ama ciddi temizdi.Şok dan çıkın esasında böyle arabalar çok olmasada var garajda bekleyenler.Yine Ankara'da 10.000 km de yakaladım bir tane gümrükde kalmış hep, dehşet bişeydi.ama çok abzürd uçuk rakam istediler.bir ara ilanıda vardı o arabanın.yani benimkinden çok daha temizdi.

Artık bitireyim çok kısa yazardım ama biraz uzadı, bu sebeple özür dilerim.Bununla beraber müsbet/menfi görüş bildiren bütün arkadaşlarada çok teşekür ederim.
sevgiyle kalalım.......

40 bın kere maşallah ılk gunkı gıbı saklanmış bır arac böyle bır arabayı kullanmak zevk verıyor zaten böylede temız olunca değme keyfıne ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR