dronder selam.Mog um 1976 model 406 model orjinal dizel olmakla beraber, ben bu konuda kendimi çok şanslı görüyorum,30 yıl boyunca hiç kullanılmadan sadece çalıştırılmış bir araç gördüğünüz. benim yaptığım masraf 4 adet yeni lastik (durmaktan hamur olmuş),rollcage,4 adet sis ve 2 adet hurdalıktan faal durumda mekanik vinç.bunun dışında kaportadan mekaniğe kadar herşey fabrikasyon,orjinal.Dolayısyla benim Unimog performansında bir araç maaliyeti kaça çıkar gerçekten fikrim yok. 17 ytl verdim üzerine de 4 lastk 2 vinç parası verdim.
Dediğim gibi tek şansım çok diri bile demeye dilim varmıyor,daha bebek bir unimogla karşılaşmam
umarım bir gezide karşılaşırız,yakından inceleme fırsatı bulursun.Yazın arka kasayı kapatmayı düşünüyorum.Hem gezilerde fazla kişi taşıyabilmek için, hem aracın arka tarafı çok hafif kalıyor ağırlıklar ilave ederek daha ağır bir araç yaratabilmek,hem de soğuk yağmurlu ve karlı ortamlarda sığınak vazifesi görebilecek bir iç mekan yaratmak.
Sonbahara daha güçlü,daha ağır ve agresif bir Unimog haline getirmeyi planlıyorum.