İnegöl Off Road; İnegöl Boğazoava ve Kendir Yaylası Off Road Gezisi (19 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,731
Ynt: İnegöl Off Road; İnegöl Boğazoava ve Kendir Yaylası Off Road Gezisi (19 Aralık 2010)

olguncandan' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=66395.0;attach=227398

Bu fotoda acaba kim kimi çekiyor,anlayamadım. Niva çeken mi çekilen mi?
;D

Bol karlı çamurlu geziler dilerim.

Balıklar da çok davetkarmış hani ::smiley:
lada çekilen malesef ))))

Etiketler
Ynt: İnegöl Off Road; İnegöl Boğazoava ve Kendir Yaylası Off Road Gezisi (19 Aralık 2010)

Ekrem bey,
Ellerinize saglık..videolar çok güzel olmuş..yüklemeniz de öyle. :D

mdr' Alıntı:
Ekrem bey,
Ellerinize saglık..videolar çok güzel olmuş..yüklemeniz de öyle. :D
tşk ederim elimden geldiğince yapmaya çalıştım umarım seyrederken zevk ile izlemişsinizdir tüm offroad severleri gurup sayı önemli değil doğası parkuru bol olan inegölümüze bekleriz selamlar

Gerçekten çok güzel gezi olmuş... Daha yeniyiz biz üstad bişey sormak istiyorum; L200'ün arazideki performansı nasıl ???

mrb elinize sağlık güzel gezi olmuş aklımdayken l200 de kaç cm yükseltme var merak ettim

paylasım için teşekkürler süper gezi olmus

yunus61' Alıntı:
mrb elinize sağlık güzel gezi olmuş aklımdayken l200 de kaç cm yükseltme var merak ettim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63886.0 burdan takip edebilirsiniz yapılan işlemleri

att_34' Alıntı:
Gerçekten çok güzel gezi olmuş... Daha yeniyiz biz üstad bişey sormak istiyorum; L200'ün arazideki performansı nasıl ???
çok iyi kilit yükseltme lastik varsa gidiyor nitekim bu araçtada var sorun yok pajero 3500 ile gidiyorum ben arkadaş l 200 sorunsuz geliyor güzel araç gerçekten vergiside az olsa :smiley:

elinize sağlık..... :smiley:

ay başında Toyota buluşmasında kamp attığımız yerin karlı halide güzelmiş.....yangın kulesinin oradan İnegöl'ü tepeden gördüğümüz yere çıkamazdık herhalde ama kamp yerinin karlı olması ayrı bir hava katacaktı...neyse birdahakine kısmet olursa...

takipteyim......

olcaytogezer' Alıntı:
elinize sağlık..... :smiley:

ay başında Toyota buluşmasında kamp attığımız yerin karlı halide güzelmiş.....yangın kulesinin oradan İnegöl'ü tepeden gördüğümüz yere çıkamazdık herhalde ama kamp yerinin karlı olması ayrı bir hava katacaktı...neyse birdahakine kısmet olursa...

takipteyim......
kesinlikle çıkamazdık yol açık olmasa kendir yaylasına dahi gidilmez kar çok oluyor inegölü seyrettiğimiz tepeye 2 metre kar yağıyor tabi karlı havanın tadıda bir başkadır yani

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR