KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
wayyy Ekrem kardeşim anılar canlanıyor güzel günlerdi tadı damağımızda kaldı ,biraz sitemli gördüm seni ama yanlış anlama sizleri unutmuş değiliz yeni oluşum içine girmek telaşesi meşkalesi ardından bursa yarışı bizleri biraz yordu ... kış sezonu açılsın yanınızdayız
wayyy Ekrem kardeşim anılar canlanıyor güzel günlerdi tadı damağımızda kaldı ,biraz sitemli gördüm seni ama yanlış anlama sizleri unutmuş değiliz yeni oluşum içine girmek telaşesi meşkalesi ardından bursa yarışı bizleri biraz yordu ... kış sezonu açılsın yanınızdayız
valla özcan doğrusu sitem var kulübü kurdunuz ne aradınız ne sordunuz forumlardan çok mesaj attım gezileriniz oldumu katılırız diye kimseden ses çıkmadı bizler hayırlı olsun mesajlarımızı ilettik umarız daha iyi yerlere ulaşırsınız fakat bazı arkadaşlar kendi çevresinde resmi olarak bu işi yapmaya çalışırsa hiçbiryere varılmaz bu iş dayanaışma yardımlaşma ve anlayış çerçevesinde yürüyecek işlerdir bizler eski günleri unutmadık her karesi her virajı hatıra dolu çok keyifli gezilerdi gerçekten herzaman bekleriz dağlar bizleri bekliyor tüm ekibe selamlar saygılar ekrem aydın