barem75 Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 22 Şub 2012 #1 forum sayfamı hangi bilgisayarda açsam sürekli ingilizce arayüz geliyor. sebebp bendemi kaynaklı forumdan mı kaynaklı. yardım lütfen!
forum sayfamı hangi bilgisayarda açsam sürekli ingilizce arayüz geliyor. sebebp bendemi kaynaklı forumdan mı kaynaklı. yardım lütfen!
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 22 Şub 2012 #2 ? Nasıl birşey bu.? Print screen tuşu ile ekran görüntüsü alıp buraya ekleyebilir misiniz.? Teknik adminimiz bir incelesin ilerleyen günlerde.
? Nasıl birşey bu.? Print screen tuşu ile ekran görüntüsü alıp buraya ekleyebilir misiniz.? Teknik adminimiz bir incelesin ilerleyen günlerde.
barem75 Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 24 Şub 2012 #3 Ynt: İngilizce Arayüz aynen bu işte farklı pc'lerde de aynı sonuç.
barem75 Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 24 Şub 2012 #4 Ynt: İngilizce Arayüz eklemeyi unuttum; ziyaretçi sayfama girince ingilizce oluyor, çıkış yapınca problem yok türkçe. ingilizcem fena değil pek problem olmuyor ama türkçe karakterler uyumsuzluğu sorun oluyor. şimdiden teşekkürler.
Ynt: İngilizce Arayüz eklemeyi unuttum; ziyaretçi sayfama girince ingilizce oluyor, çıkış yapınca problem yok türkçe. ingilizcem fena değil pek problem olmuyor ama türkçe karakterler uyumsuzluğu sorun oluyor. şimdiden teşekkürler.