Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnönü Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları (İÜDAKS)
Ynt: İnönü Üniversitesi Dağcılık Ve Kış Sporları (İÜDAKS)
merhaba arkadaşlar ben inönü üniversitesi dağcılılık ve kış sporları topluluğu alper arıs öncelikle siteyi yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım bundan sonra faaliyet ve duyurularımızı buradan da haber verecegimizi bildirir hepinize iyi faaliyetler dilerim.iyi çalışmalar...
inönü Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sprları Topluluğu 2002 yılında Serdar DÜŞÜNCELİ tarafından yeniden aktif hale getirilerek halen daha faaliyetlerine devam etmektedir.her sene kendi bünyesinde dağcılık eğitimlerini bir önceki dönem eğitimlerini tamamlamış arkadaşlar tarafından dağcılık eğitimleri verilmekte olup sene sonunda eğitimleri biten arkadaşları Türkiye Dağcılık Federasyonu eğitim kamplarına göndererek eğitim konusunda bütün eksikleri tamamlandıktan sonra yurdun ceşitli dağlarında üniversitemizi ve kulübüzü temsil eden arkadaşlar yetiştirmekte ve her yıl ceşitli yurt içi ve yurt dışı tırmanışlarda bulunmaktadır...
Sağolasın, yorgunluk ve hastalıktan anca çıkıyorum, sen iyisindir umarım Bu arada bu sene sizin okulda havacılık meslek yüksek okulu açılacaktı ne oldu?
abi yalan oldu bu sene ama seneye bi çok bölüm açılıyor bu yıl adıyaman ünv acıldı ya bütün kaynaklar oraya aktarıldı bizim okula baglı şuan da hayırdır abi senin neyin var geçmiş olsun dikkat kendine yaa daha beraber dağa gidip sucuk ekmek yapıcaz
Sucuk ekmek yapacağız tabiki Havacılık meslek yüksek okulu açılacağını duyunca sevinmiştim ama yinede umutlanmamıştım. Zira neredeyse 10 senedir MKÜ İskenderun meslek yüksek okulunun havacılık bölümü var, hatta havaalanı (kulesi, pisti) bile var ama pistte yakın mahallenin çocukları mobilet yarıştırıyorlar Umarım sizinkisi de böyle olmaz.
abi iskenderun öyle haklısın daha acı birşey hataya o kadar yatırım yapıldı hava alanı falan sonra kuşların geciş güzergahı diye öyle atıl kaldı ama malatyadaki öyle olmaz özellikle şuan ki rektörümüz bu konularda çok hassas neyse abicim bi an önce sağlığına kavuş dikkat et kendine...