İnönü Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları (İÜDAKS)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,872

erthem

Moderatör
Yer
Ordu
logo_iudaks2.jpg

E-Mail:iudaks@inonu.edu.tr
Web:http://www.iudaks.kulubu.com/

Etiketler
Ynt: İnönü Üniversitesi Dağcılık Ve Kış Sporları (İÜDAKS)

merhaba arkadaşlar ben inönü üniversitesi dağcılılık ve kış sporları topluluğu alper arıs öncelikle siteyi yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım bundan sonra faaliyet ve duyurularımızı buradan da haber verecegimizi bildirir hepinize iyi faaliyetler dilerim.iyi çalışmalar...

inönü Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sprları Topluluğu 2002 yılında Serdar DÜŞÜNCELİ tarafından yeniden aktif hale getirilerek halen daha faaliyetlerine devam etmektedir.her sene kendi bünyesinde dağcılık eğitimlerini bir önceki dönem eğitimlerini tamamlamış arkadaşlar tarafından dağcılık eğitimleri verilmekte olup sene sonunda eğitimleri biten arkadaşları Türkiye Dağcılık Federasyonu eğitim kamplarına göndererek eğitim konusunda bütün eksikleri tamamlandıktan sonra yurdun ceşitli dağlarında üniversitemizi ve kulübüzü temsil eden arkadaşlar yetiştirmekte ve her yıl ceşitli yurt içi ve yurt dışı tırmanışlarda bulunmaktadır...

web: www.iudaks.kulubu.com
mail: iudaks@yahoo.com

topluluk başkanı: Alper ARIS

TEL:05424857794

Aramıza Hoş Geldin Alper.

selam inönü ünv dağcılık topluluğu. artık bende burdayım...

Sağolasın, yorgunluk ve hastalıktan anca çıkıyorum, sen iyisindir umarım :smiley: Bu arada bu sene sizin okulda havacılık meslek yüksek okulu açılacaktı ne oldu?

abi yalan oldu bu sene ama seneye bi çok bölüm açılıyor bu yıl adıyaman ünv acıldı ya bütün kaynaklar oraya aktarıldı bizim okula baglı şuan da hayırdır abi senin neyin var geçmiş olsun dikkat kendine yaa daha beraber dağa gidip sucuk ekmek yapıcaz :D

Sucuk ekmek yapacağız tabiki ;) Havacılık meslek yüksek okulu açılacağını duyunca sevinmiştim ama yinede umutlanmamıştım. Zira neredeyse 10 senedir MKÜ İskenderun meslek yüksek okulunun havacılık bölümü var, hatta havaalanı (kulesi, pisti) bile var ama pistte yakın mahallenin çocukları mobilet yarıştırıyorlar :smiley: Umarım sizinkisi de böyle olmaz.

abi iskenderun öyle haklısın daha acı birşey hataya o kadar yatırım yapıldı hava alanı falan sonra kuşların geciş güzergahı diye öyle atıl kaldı ama malatyadaki öyle olmaz özellikle şuan ki rektörümüz bu konularda çok hassas neyse abicim bi an önce sağlığına kavuş dikkat et kendine...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR