İnönü Yaylası Gezimiz (18 - 19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan engines Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,547

engines

Soruda bilgiden doğar,Cevapta.
Yer
İstanbul Kartal
s a.merhabalar.18 Eylül akşamından çıkıp saat 24:00 sularında vardığımız İnönü Yaylasından görüntüler.Hava çok olmasada soğuktu.

DSC03478.jpg

DSC03482.jpg

DSC03484.jpg

DSC03495.jpg

Etiketler

Ynt: İnönü Yaylası Gezimiz (18 - 19 Eylül 2010)

Engin kardeş yaz mevsiminin son günlerinde güzel bir gezi yapmışsınız karavanınıda tamamlayınca daha sistemli bir kamp olacak,aslına bakarsan araç bir yerde çokda önemli değil önemli olan doğada olmaktır,donanımlı araç sadece kampcılığı kolaylaştırıyor daha derli toplu bir olanak sunuyor.
Gezilerinizin devamını dilerim.

Yaylada bulunan mağara.Yurdum insanı burada ateş yakıp alkol almışlar.Yazık.

DSC03536.jpg

DSC03537.jpg

DSC03538.jpg

DSC03541.jpg

DSC03544.jpg

çok sık gittiğim ve sevdiğim yalalardandır, paylaşım için teşekkürler

reca ederim Sinan bey.Anladımki yaylanın güzelliği en az 3 gün ve 7-10 kişilik dostlarla görülüyor.Kısmet olurda yine gideriz inşaallah.

İnönü Yaylasından Hüseyinli Köyü ne buradan da ve Pamukova-İstanbul yoluna geçiş

DSC03548.jpg

DSC03551.jpg

DSC03552.jpg

pamukova-istanbul istikametinde yolun altından geçen ırmak/nehir/dere ismini öğrenmedik kısa bir çay molası verelim dedik ama balık olduğunu görünce kaldık

DSC03553.jpg

DSC03558.jpg

DSC03569.jpg

DSC03568.jpg

DSC03554.jpg

gezilerinin devamını dilerim, yaylaları böyle çimensiz görünce içim burkuluyor,
aracı yapmadan gezmeye başlamışsın bu şekilde gezmeye alışırsan korkarım aracı yapmaktan vazgeçebilirsin ;D

Güzel gezi olmuş. Nehrin yeri ve genişliğine bakılırsa Sakarya gibi duruyor.

vazgeçermiyim bülent abi.ilk fırsatta başlayacağım hele bir paha olsun cepte de.sonra başınızı ağrıtırım gibi me geliyor yusuf abi ile sizin.

Orası Sakarya nehri,

Engin aracının teknik özelliklerinden bir başlık açarak burada paylaş kendincede bir plan çiz burada hep beraber beyin jimnastiği yapalım yavaş yavaş havaya girersin yapım aşamasında elimizden gelen her türlü yardımı yaparız sen telefonla beni ara gerekenleri söylerim.

merak etme ben ve gezenbilir ailesi hertürlü yardımı esirgemez, sen yeterki başlamaya hazır ol :smiley:

sağol Levent abi.Lakin finans olayını halletmek lazım.bir kenara 5 lira atıyorsun ertesi gün lazım oluyor.tamam bu ay 500 lira attım kenara diyorsun kış geldi kömür almak icap ediyor.biraz daha sabretmem lazım.mevlam tez yardım eder de yaparız inşaallah.sizlerde duanızı eksik etmeyin abi. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR