İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,208
Ynt: İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)

mayıstosböce' Alıntı:
Bu filtreyi uyguladıktan sonra neye uyguladıysam bu sonucu vermedi,benimde bir haftadır ekran resmim.

Erden hocam orjinalinin sahibi bizde çarpıtılanının sahibiyiz ama yinede telif hakkını sucuk olarak ödemeyi kabul ediyorum.

Bi zahmet acılı olsun, burda pas tuttum.

Etiketler

İlhan hocam kimse ile paylaşalılamayacak kadar güzel bir sucuk geldi,hemde tarifinde ki gibi,senin de yenge tarafından yasaklı olduğun düşünülürse ve bir gece ansızın karavanın kapısı çalınırsa sakın ses çıkarma o gelen sucuğun ayak sesidir,kimseyi uyandırmadan sessizce dışarı çık.

mayıstosböce' Alıntı:
İlhan hocam kimse ile paylaşalılamayacak kadar güzel bir sucuk geldi,hemde tarifinde ki gibi,senin de yenge tarafından yasaklı olduğun düşünülürse ve bir gece ansızın karavanın kapısı çalınırsa sakın ses çıkarma o gelen sucuğun ayak sesidir,kimseyi uyandırmadan sessizce dışarı çık.

Hadi nerde nerde

berkcantp' Alıntı:
Yanıma almaya niyetim yoktu ama Erdek te ki sizin kamp yaptığınız ocaklar da ki kampa gelirim dersen getireyim sucuğu acılı acılı .Terslik olmazsa arife günü yola çıkacağım.Oraya yetişemem dersen Cunda ya gel.

mayıstosböce' Alıntı:
Yanıma almaya niyetim yoktu ama Erdek te ki sizin kamp yaptığınız ocaklar da ki kampa gelirim dersen getireyim sucuğu acılı acılı .Terslik olmazsa arife günü yola çıkacağım.Oraya yetişemem dersen Cunda ya gel.
Hele bir, Vira Bismillah deyin, Erden abi sahile inmek için can atıyor, yengen de Serap hanıma uydu, böbrek şikayetini bahane edip, soğu iyi gelmiyor, bayramdan sonra müdahale yaptıralım der gibi ağız değiştiriyor, senin anlayacağın elde kaldı, güzel yayla havası yerine tuz-toz yutacağa benziyorum.
Zaman dersen tekerlek dönsün de gerisi önemli değil.

berkcantp' Alıntı:
Hele bir, Vira Bismillah deyin, Erden abi sahile inmek için can atıyor, yengen de Serap hanıma uydu, böbrek şikayetini bahane edip, soğu iyi gelmiyor, bayramdan sonra müdahale yaptıralım der gibi ağız değiştiriyor, senin anlayacağın elde kaldı, güzel yayla havası yerine tuz-toz yutacağa benziyorum.
Zaman dersen tekerlek dönsün de gerisi önemli değil.

Aynı dertten muzdaribiz ama yaylalara çıkma adına bu adımları atmalıyız bence İlhan hocam.

İlhan abi merhaba uzun zamandır görüşemedik ama burdan gezilerinizi takip ediyoruz bide güvec taşırken belini ağrıtma abi saygılar sonra sucuk nerde nerde mi kayseride abi bekleriz

TUGAY58' Alıntı:
İlhan abi merhaba uzun zamandır görüşemedik ama burdan gezilerinizi takip ediyoruz bide güvec taşırken belini ağrıtma abi saygılar sonra sucuk nerde nerde mi kayseride abi bekleriz
Evet enaz 6 aydır yoksun, sucuk aklımda gelirsem tadmak isterim, sevgi ve saygılarımla.

kendi yapımımız ev sucuğunu şöyle vakumlatsam sıtrafor kutuya buzlarla koysam kokmadan ulaşırmı acaba.. hani o taş üstünde pişirmiştiniz ya öyle olması lazım dimi abi saygılar

TUGAY58' Alıntı:
kendi yapımımız ev sucuğunu şöyle vakumlatsam sıtrafor kutuya buzlarla koysam kokmadan ulaşırmı acaba.. hani o taş üstünde pişirmiştiniz ya öyle olması lazım dimi abi saygılar
Teşekkürler, nasip olursa, o etkinliği birgün birlikte yaparız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.