KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)
Poyrazlardaki kampımız sürecinde, akşamları iş çıkışı bizleri yalnız bırakmıyan Bülent'e "mayıstosböce" eşine ve misafirine hepimiz adına tekrar teşekkürler. Bülent ayrıca tulumba tatlısının tadı hala damağımızda...
erdenbay' Alıntı:
Poyrazlardaki kampımız sürecinde, akşamları iş çıkışı bizleri yalnız bırakmıyan Bülent'e "mayıstosböce" eşine ve misafirine hepimiz adına tekrar teşekkürler. Bülent ayrıca tulumba tatlısının tadı hala damağımızda...
Her zaman siz buraya 10 km yaklaşın sıcak sıcak getiririm.
Akşamları bizim içinde çok güzeldi ,hatta şu fotoğrafı görünce aklıma hep 'tilkiye pişmiş tavuk yermisin diye sormuşlar gülmekten cevap verememiş' cümlesi gelir.
[attachment=1]
Her akşam bunun gibi yiyecekler olursa koşa koşa gelirim yada kim gelmez.
Bayram da 4-5 günlük bir geziden yapmayı planladığımdan Bursa yı bayramdan sonraya bıraktım.
Ayrıca Erden hocamın eklentisi tam üç tarayıcıda da da gözükmüyor.Explorer da yalnızca mouse üzerine götürdüğümde birşey varmış gibi gözüküyor ama boşluk olarak.Bastığımda da hiç birşey olmuyor.Bu sorun yalnızca bende mi acaba.
mayıstosböce' Alıntı:
Ayrıca Erden hocamın eklentisi tam üç tarayıcıda da da gözükmüyor.Explorer da yalnızca mouse üzerine götürdüğümde birşey varmış gibi gözüküyor ama boşluk olarak.Bastığımda da hiç birşey olmuyor.Bu sorun yalnızca bende mi acaba.
Bülent merhaba.., geçen hafta Bursa takımıyla Alaçam yaylasında kamp yaptığımız için internete ancak şimdi girip notunu okudum.
Video eklentisi bende(internet explorer da ) açıyor.
Şu an yine videoyu izliyemiyorsan, alttaki linki kopyala, internet explorer ın arama kısmına yapıştırıp direk linkinden izlersin sanırım.
Edit: Linki normal yazıyorum, bende yine video çıkıyor. Belki üstüne tıklama ile (alt sağda "dailymotion" yazısına) upload ettiğim siteye direk yönlendirebilir.
ben bu resimi çok beğenmiştim şimdi daha hoş olmuş, eline sağlık Bülent
işyeri bilgisayarımda masaüstü yaptım, Erden ağbiye artık telif hakkı öderiz ne yapalım