İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,264
Ynt: İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)

Poyrazlardaki kampımız sürecinde, akşamları iş çıkışı bizleri yalnız bırakmıyan Bülent'e "mayıstosböce" eşine ve misafirine hepimiz adına tekrar teşekkürler. Bülent ayrıca tulumba tatlısının tadı hala damağımızda...

Bülentin kampa katılışı1.

Bülentin kampa katılışı2.

Kamp yerimiz8.jpg

Poyrazlarda yemek.jpg

Etiketler

erdenbay' Alıntı:
Poyrazlardaki kampımız sürecinde, akşamları iş çıkışı bizleri yalnız bırakmıyan Bülent'e "mayıstosböce" eşine ve misafirine hepimiz adına tekrar teşekkürler. Bülent ayrıca tulumba tatlısının tadı hala damağımızda...

Şeker krizim tuttu, Tulumba tatlısından sıcak sıcak olsa da yesek.

Her zaman siz buraya 10 km yaklaşın sıcak sıcak getiririm.

Akşamları bizim içinde çok güzeldi ,hatta şu fotoğrafı görünce aklıma hep 'tilkiye pişmiş tavuk yermisin diye sormuşlar gülmekten cevap verememiş' cümlesi gelir.

[attachment=1]

Her akşam bunun gibi yiyecekler olursa koşa koşa gelirim yada kim gelmez.

_MG_9019.jpg

Erden Bey, bu güzel çalışma ve emeğiniz için çok teşekkürler.

Cavid Sezen

berkcantp' Alıntı:
Bayramdan önce gelebilirsen Bursa'da buna benzer görüntüler yaşaya bilirsin.

Bayram da 4-5 günlük bir geziden yapmayı planladığımdan Bursa yı bayramdan sonraya bıraktım.

Ayrıca Erden hocamın eklentisi tam üç tarayıcıda da da gözükmüyor.Explorer da yalnızca mouse üzerine götürdüğümde birşey varmış gibi gözüküyor ama boşluk olarak.Bastığımda da hiç birşey olmuyor.Bu sorun yalnızca bende mi acaba.

mayıstosböce' Alıntı:
Ayrıca Erden hocamın eklentisi tam üç tarayıcıda da da gözükmüyor.Explorer da yalnızca mouse üzerine götürdüğümde birşey varmış gibi gözüküyor ama boşluk olarak.Bastığımda da hiç birşey olmuyor.Bu sorun yalnızca bende mi acaba.

Bende bir sorun yok... (firefox kullanıyorum.)

Cavid Sezen

Cavid hocam bende de firefox var,ayrıca chrome,opera,explorer da var ama hiç birinde çıkmıyor.

[attachment=1]

Screenshot_1.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Cavid hocam bende de firefox var,ayrıca chrome,opera,explorer da var ama hiç birinde çıkmıyor.

[attachment=1]

Bülent merhaba.., geçen hafta Bursa takımıyla Alaçam yaylasında kamp yaptığımız için internete ancak şimdi girip notunu okudum.

Video eklentisi bende(internet explorer da ) açıyor.
Şu an yine videoyu izliyemiyorsan, alttaki linki kopyala, internet explorer ın arama kısmına yapıştırıp direk linkinden izlersin sanırım.

http://www.dailymotion.com/video/xklbt1_ynonu-yaylasy-kampy-5-6-7-ayustos-2011_travel

Edit: Linki normal yazıyorum, bende yine video çıkıyor. Belki üstüne tıklama ile (alt sağda "dailymotion" yazısına) upload ettiğim siteye direk yönlendirebilir.

Niye bilmem şimdi açıldı,demek ki sabah 8 olmadan bakmak gerekiyormuş.
Erden hocam videonun tadı başkaymış çok güzel olmuş eline sağlık.

Işıklar ne kadar güzelmiş meğer...

[attachment=1]

Poyrazlar Kampı Gece 1.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Işıklar ne kadar güzelmiş meğer...

[attachment=1]

ben bu resimi çok beğenmiştim şimdi daha hoş olmuş, eline sağlık Bülent
işyeri bilgisayarımda masaüstü yaptım, Erden ağbiye artık telif hakkı öderiz ne yapalım :smiley:

Bu filtreyi uyguladıktan sonra neye uyguladıysam bu sonucu vermedi,benimde bir haftadır ekran resmim.

Erden hocam orjinalinin sahibi bizde çarpıtılanının sahibiyiz ama yinede telif hakkını sucuk olarak ödemeyi kabul ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri