KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
seni bırakmayız dagda ayıp ediyorsun gerekirse sırtımıza alır jeep ini taşırız sorun olmaz fakat senin bize güvenmemen sorun olur bunuda burdan söyleyim
Merhaba,
Gezi resimleri çok güzel. Biz de geçen hafta arkadaşla Aytepe'ye çıktık. Gerçi amaç daha önce offroad yarışları yapılmış bir yaylaya çıkmaktı ama kendimizi tepede bulduk. Aytepe'de bir kulube var, orada arabaları park edip trekking olayına girdik. Çok keyifliydi. Biz de iki araba sabah 7 gibi yola çıkıyoruz genelde bu tarz gezilerde. Zaten 11 çıkılırsa gezinin keyfi olmuyor. Sabah erkenden trafik pek olmadan gezilecek yerlere ulaşmak mükemmel.
Büyük bir ihtimalle siz de bizimle aynı yerlere çıkmışsınızdır. Birkaç resim paylaşmak istedim...
Ynt: İnönü Yaylası Yolu_Keşif Gezisi (13 Ocak 2008)
Herkse slm,
Gezileriniz çok eğlenceli geçmiş gibi görünüyor.Bu tarz gezileri haber verirseniz bende katılmak isterim.
Hafif offroad daha sonra yürüyüş olan programlarınız da görüşmek dileğiyle.
Ynt: İnönü Yaylası Yolu_Keşif Gezisi (13 Ocak 2008)
texan aynı yerlere gitmişiz. Biz o resim çektiğiniz fotodan daha ileri gittik ancak geri dönmek zorunda kaldık. Aslında Pamukova Hseyinli köyünden parkur daha kolay olabilir bu mevsimde denemek lazım.
oktay' Alıntı:
Herkse slm,
Gezileriniz çok eğlenceli geçmiş gibi görünüyor.Bu tarz gezileri haber verirseniz bende katılmak isterim.
Hafif offroad daha sonra yürüyüş olan programlarınız da görüşmek dileğiyle.
oktay elbette haber veririm. Ancak benim geziler zaman zaman çok plansız olabiliyor. Cuma günü iş için Bursa'daydım. Sonra bastım gittim Kazdağlarına..Şİmdi geldim Planlı gezileri buradan duyuracağım.
Ynt: İnönü Yaylası Yolu Keşif Gezisi (13 Ocak 2008)
Murat merhaba, Biblo'yu görünce içim açıldı gerçekten, ne güzel bir yürüyüş yapmışsınız öyle, 17 Ocakta Gezenbilir Ankara'ya geliyor, Biblo ile birlikte gelsenize sizde çok sevinirim...