İran .Irak.Kuveyt.Mekke 1Mart hareket

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan itfaiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,717

itfaiyeci

dostluk kazansın
Yer
karagümrük
İran üzerinden mekkeye gitmek istiyorum aracım honda hrv tüplü 2 kişiyiz ...30 gün ayırdık amaç umre yapmak ama olmaz ise gezebildiğimiz kadar gezip sağ salim dönmek .Aracı ile arkadaş olmak veya tavsiyelerde bulunmak isteyenlere şimdiden teşekkürler
Hiç yurt dışı deneyimim olmadı vize ve diğer işlemlerden haberim yok sırası ile önümüze ne çıkarsa ya kısmet deyip halletmeye çalışacağız ya BİSMİLLAH diyerek başlıyoruz lütfen aklınıza gelenleri yazın saygılar

Etiketler

Ynt: İran .Irak.Kuveyt.Mekke 1Mart hareket

Amaç gezmekse İran üzerinden yolu uzatarak gidebilirsiniz. Bu durumda Bander Abbas'tan feribota bineceksiniz, tek yön 150USD gibi birşeydi sanırsam. Kısa yol ise direkt Irak üzerinden Suudi Arabistan. Kuzey Irak vize istemiyor ama Güney Irak ve Suudi Arabistan istiyor. O rotada artık problem kalmadığı söyleniyor. İyi yolculuklar size ;)

S.Arabistan, umre ve hac için ferdi karayolu vizesi vermiyor diye biliyorum.
Karavan bölümünde arkaşımız aracını Iran'da yüksek feribot ücreti nedeni ile bıraktı.
http://gezenbilir.com/index.php?topic=92527.0
Sanırım en iyi yol Suriye'de olaylar bitince Suriye -Ürdün üzerinden gitmek. Ben Arabistan sınır kapısına kadar bu yoldan aracımla gitmiştim. S.Arabistan vize vermediği için umre yi düşünememiştik bile.

Deep' Alıntı:
Amaç gezmekse İran üzerinden yolu uzatarak gidebilirsiniz. Bu durumda Bander Abbas'tan feribota bineceksiniz, tek yön 150USD gibi birşeydi sanırsam. Kısa yol ise direkt Irak üzerinden Suudi Arabistan. Kuzey Irak vize istemiyor ama Güney Irak ve Suudi Arabistan istiyor. O rotada artık problem kalmadığı söyleniyor. İyi yolculuklar size ;)
teşekkürler iyi fikir bander abbas tan şansımızı deberiz olmaz ise dönüp kuweyt yolunu zorlarız ..vizeler sınırda hallediliyormu acaba

Selam itfaiyeci kardes dubaiden
Seyahat hazirliklari nasil gidiyor,klima bakimini yaptir buralarda hava sicakliklari artmaya basladi ,buyuk ihtimalle sizinle iranda gorusme sansimiz olabilir,10 gun sonra irana gecip donus yolculuguna gececegiz saygilar ferhat yilmaz

merhaba sizin yolculuğunuzuheycanla takip ediyorum...bizim plan değişti haziranda bulgaristan gezisi çıktı ....defenderlarla.... seneye iran gezisi olacak ama ben bir mekke macerası yapacağım galiba ileri tarihte hayırlı yolculuklar ...irandan bol resim bekliyoruz saygılarımla

itfaiyeci' Alıntı:
merhaba sizin yolculuğunuzuheycanla takip ediyorum...bizim plan değişti haziranda bulgaristan gezisi çıktı ....defenderlarla.... seneye iran gezisi olacak ama ben bir mekke macerası yapacağım galiba ileri tarihte hayırlı yolculuklar ...irandan bol resim bekliyoruz saygılarımla
Hayırlısı olsun selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri