KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet görüldüğü gibi önünde ve üstünde 2 adet ayrı amaçlı led aydınlatması var. Benzeri cihazlarla karıştırmayın..Hemen kısa bir kol hareketiyle uzun zaman kullanabiliyorsunuz.. Radyosuda iki kanal ve çok kaliteli..Su geçirmez olması da artısı.. Tam kamp aleti.. Üstelik küçük ve hafif.. Ben kampayadan almıştım..50 TL civarı idi şimdi sanırım 100 TL civarında
Teşekkür ederim. Bu alet hoşuma gitti bir mağazaları araştırayım. Benim Rus malı manyetolu bir el fenerim var alt tarafında küçük bir kol sayesinde kendi enerjisini kendi üretiyor fakat bataryalı değil bu yüzden devamlı elinizle kolu çekip bırakmak zorundasınız. Pilsiz olması güzel ama bu aleti daha çok tuttum. Bu alette devamlı harekete gerek yok.
şarjlı akülü floresan, ledli lambalı fener ve ışıldak çeşitleri çok çeşitli olarak mevcut ama ben kampçılıkta nostalji ve doğallıktan yanayım. Bu nedenle masa başı için klasik gazlı gemici fenerini seviyorum. Rüzgarda ığığı kıpırdamaz, çok az gaz yakar, çok ucuz ve sarı doğal ışığı ile çok keyfli. Bu sadece benim önerim..
Arkadaşlar ; campta ışık çok önemli,arabamda fener çok olmasına rağmen en sevdiğim fenerim 5 ledli 2 kademeli ışık veren şarjlı ve şarjzı bitince yanında bulunan kolcağı 5 dk.çevirerek 30 dk ışık elde ediyosunuz.Markası TECHİL Led Lİght ECO-1015 tavsiye ederim.
Bu konuyu okuyunca aklıma sevgili Hüseyin geldi. Onunla gittiğimiz kamplarda aydınlanma işi çok basit. Hüseyin hemen 10-15 metre kablo çıkartıp 3-5 yerine ampülleri asar sonra da ucunu aracındaki 220V invertöre takıp ortamı ışıl ışıl yapar.
Eğer araç ve akü/invertör gibi donanım yoksa en basit, hafif ve uzun dayanan aydınlanma LED fenerler ile mümkün. Aslında gemici feneri de çok iyi bir fikir
Sayın Ertuğrul beyden alıntıdır.
güzel bir özellikmiş.. netde araştırdığımda stoğunda bulunan bir mağaza çıkmadı..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ertuğrul bey ben bu feneri İstanbul dan almıştım,fakat Mersin de oturmaktayım Mersin deki bütün carrefour magazalarında var.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ertuğrul bey ben bu feneri İstanbul dan almıştım,fakat Mersin de oturmaktayım Mersin deki bütün carrefour magazalarında var.
Bu malzemeyede bir bak!.. bunun kartuşu sübaplı kolaylıkla çıkartıp takılabilir, aydınlatması çok iyidir..üzerindeki lüx ü çıkartıp ocak olarakta kullanabilirsin..foksiyonel bir malzeme..tavsiye ederim..
bir de pilsiz elin içinde sıkıp bırakma hareketiyle çalışan fenerler var. güç kaynağı gerektirmiyor.hiçbirşey kalmadığında iş görebilir. ama sanırım iyisini bulmak lazım. benim aldığım çok basit bişiymiş kırıldı sıkarken.
bir de pilsiz elin içinde sıkıp bırakma hareketiyle çalışan fenerler var. güç kaynağı gerektirmiyor.hiçbirşey kalmadığında iş görebilir. ama sanırım iyisini bulmak lazım. benim aldığım çok basit bişiymiş kırıldı sıkarken.