Işık Sağlamada Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simyaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,279

simyaci

i m not superman
Yer
İstanbuL
bu hafta sonu kampa gittik ateş haric başka güçlü bir ışık kaynağımız yoktu

baska ışık sağlayabileceğim neyler var...

Etiketler
Ynt: Işık Sağlamada Yardım

ömer kardeş arabayla gidiyorsan kampa bence en güzeli

bir tane 12 volt araba aküsü 80 amper falan birde küçük şarj

cihazı ampul olarakta led denen florasana benzer ışık

grupları var hem cereyanı az harcıyor hemde dumansız

ben şahsen defenderimde yedek akü olarak 90 amper

akü taşıyorum gece gidersem en az iki gece gidiyor hemde

bolca ışık bağlayarak

doğan oto
selahattin

Sevgili ömer kardeşim öncelikle selam.Bence enerji büyük bir sorun.Bilhassa aydınlanma,soğutma ve televizyon ,bilgisayar.Bizde bir kampda İngiltereden gelen bir kampçıda gördük güneş enerjisi ile dolan ledli bir fener vardı.15x20 ölçü de güneş paneli var.Seyyar fişli,feneride bir su bardağı büyüklüğünde.Herhalde TÜRKİYE yede gelir son zamanlarda.SEVGİ ve SAYGILAR.

abi sadece aküyle neler yapabilirm veya araba olmadığını varsayarsak hangi seçenekler kalıyor.

ışık gücü fazla olup az enerji harcayan (1-2 gün yetecek kadar) fenerler bu tarz ışık kaynakları hakkında bilgisi olan varmı??

Ömer kardeşim sana KALİTELİ LED EL FENERLERİ öneririm. Bunların iyisini alırsan normal küçük pillerle 3 gün kullanabilirsin sanırım. Zaten normal kullanımda pilleri aylarca dayanıyor.

Örneğin şu fener. Bataryası şarz oluyor ve 15 saat kesintisiz güç diyor. Fiyatı 40 TL. 12 v adaptör ile şarj oluyor 15 saat zaten iki gece yapar.
[attachment=3]

Birde şu var...LED FENER yazıp arasan çok çeşitli ve uzun ömürlü ürünler bulacaksın. Kolay gelsin.
[attachment=2]

807098001[2].jpg

KENNEDE-16-LEDLI-FENER-TIPI-ISILDAK_13014_medium[1].jpg

Örneklemelerin haricinde çok kolay kullanılan kafa lambaları veya kafa fenerleri dediğimiz aydınlatma araçlarını kullanmalısın, başa takıldığı için iki elinde boşta kalıyor ve tüm yapacaklarını rahatlıkla yapabiliyorsun, birde başını ne tarafa çevirirsen o taraf aydınlanmış oluyor tabii..

ablacım onlardan var zaten ben masaya veya yere eşyaların oldugu kısmı aydınlatmak için :D

İlk mesajında sadece ateş olduğunu yazdığın için söylemiştim :smiley:

Arkadaşlar ; campta ışık çok önemli,arabamda fener çok olmasına rağmen en sevdiğim fenerim 5 ledli 2 kademeli ışık veren şarjlı ve şarjzı bitince yanında bulunan kolcağı 5 dk.çevirerek 30 dk ışık elde ediyosunuz.Markası TECHİL Led Lİght ECO-1015 tavsiye ederim.

SONY marka pilli ve/veya yandaki kolu çevirerek çalıştırabileceğin üstte ortamı aydınlatan,yan tarafında önünü aydınlatabileceğin iki ayrı lambalı ve iki kanal radyolu FM-AM avuç içi büyüklüğünde çok az çevirmeyle seni fazla yormadan dolan ve uzun süre kullanabileceğin özellikde kaliteli ve güzel bir cihaz ben kullanıyorum her kese tavsiye ederim..SONY Mağazalarında mevcut.

Parkıng (Yalın) kardeşim şu bahsettiğiniz aletin fotoğrafınını koyabilir misiniz? Çok ilgimi çekti yada adresini koyarsanız oradanda bakabiliriz. Teşekkürler.

evet abi benimde ilgimi çekti bir fotoğraf veya adres iyi olur nasıl oldugunu cok merak ettim ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri