Hafta sonu Riva da offroad trial yarışları varmış. Eşimi oğlumu alıp gideyim dedim. Orada da oturmak için her zaman gerekecek " yönetmen koltuğu " da denilen Kamp koltuğu alayım dedim.
Türkiye'nin ticaret merkezlerinden biri olan İstoç a gittim; kamp koltuğu almak için. Fiyatlar 45 TL den başlıyor 140 a kadar çıkıyor. Bauhaus online satış sitesine girdim aynısı 24.90 TL koçtaş a girdim 24.90 TL Siz buradan ne sonuç çıkarıyorsunuz?
Tutturabildiklerine. Neden?
Adam bunu zevk için alıyor. eee zevk alacaksan önce çok para vereceksin; kazıklanacaksın...
Karavanınıza flojet denilen temiz su motoru alacaksınız. buzdolapçıya gidip alırsanız 250 TL den başlayan fiyatlar; tekne yada karavan malzemesi satan yerlere giderseniz 300$ dan başlayan fiyatlar.
Biraz arge yaparak kazıklanmadanda hobi amaçlı spor yapabilirsiniz 2 ay önce istoçdan 2 ad kamp koltuğu aldım tanesi 25 tl balık av malzemeleri satan bi dükkandı .Her hafta kullanıyorum hala sapasaglam nacizane tavsiyem yüksek kira ödeyen cadde üstü işletmeler yerine pasaj içinde ufak işletmelerden fiyat almanız yönündedir.
Hobi/Kazıklanma ilişkisi en güzel sahibinden.com'da "projelik" ibaresiyle satılan rezalet ötesi, çirkin, toplanamayacak durumda araç ilanlarında ve fiyatlarında gözlemlenebiliyor.... "Offroad" yazmayı bilmeyen adamların garip arabalara "Mükemmel osforç arabasıdır araziye girmemişdir lpg beyni işlenikdir" vs gibi saçma yazılarla ilan vermesi de cabasıdır ;D
hahahaha oksford diyende var defender a doc mu bu diyen bu arabayla nereye gidiyosunuz diyen.camurlu gezerken naaaptiniz camura mi girdiniz bu arabayla diyen vs vs vs buyuk marketlerden alisveris yapmakta fayda var kirilsa da yenisini verirler en azindan muhattap bulunabiliyo daha kurumsal bi kimlik var karsinizda.bes kurus fazla olsun aldigim yer saglam kaliteli garantiliolsun mantigi ile bakarim
hahahaha oksford diyende var defender a doc mu bu diyen bu arabayla nereye gidiyosunuz diyen.camurlu gezerken naaaptiniz camura mi girdiniz bu arabayla diyen vs vs vs buyuk marketlerden alisveris yapmakta fayda var kirilsa da yenisini verirler en azindan muhattap bulunabiliyo daha kurumsal bi kimlik var karsinizda.bes kurus fazla olsun aldigim yer saglam kaliteli garantiliolsun mantigi ile bakarim
ne demek istediğinizi anlamadım ama hiç değilse sizinkinde emek var ve bişeyler yapılmış ya bunda ne var dört lastikten başka.daha detaylı arama yaparsak ne inciler dökülür bu sayfalara.benim herhangi bir kastım yok ama sadece bir örnek olması için koydum.yoksa bana kalırsa o aracın değeri elbetteki normal çünkü az bulunan benimde beğendiğim araçlardan oluyor kendisi...
ne demek istediğinizi anlamadım ama hiç değilse sizinkinde emek var ve bişeyler yapılmış ya bunda ne var dört lastikten başka.daha detaylı arama yaparsak ne inciler dökülür bu sayfalara.benim herhangi bir kastım yok ama sadece bir örnek olması için koydum.yoksa bana kalırsa o aracın değeri elbetteki normal çünkü az bulunan benimde beğendiğim araçlardan oluyor kendisi...
Kazıklanma olayı en Sağlamı sanayide oluyor ben ön takımı komple elden geçirttim burç takozları değişti balaya değişti rot balans ... Birkaç elektrik işi bi yere gösterdim önce 1500 malzeme artı işçilik tutar dedi ben gittim Güngören bağcılar san. Sit. Te 600 liraya komple saydıklarım halloldu hesabını bilmezsen piyasa nabzı tutmazsan her yerde var bu durum