İşin Uzmanlarından Yardım Bekliyorum...LR Disco 2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Supercose Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,208

Supercose

One Life, Live It
Herkeze selamlar. Uzun zamandır kendime Disco 2 arıyorum çünkü izmirde pek piyasası olmayan bir araba. Sonunda bir tane buldum. Ağır off-road deneyimim hiç olmadı ve alıcağım araçlada ağır off-road yapmayı düşünmüyorum. Hafta içleri şehir içi kullanımı, bazı hafta sonları ise hafif arazide kullanıcam. Aracın linkini aşagıda yolladım. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum.

190.000 km diezel bir araç için çok sorun çıkartır mı ?(Mutlaka bazı ufak tefek sorunlar olacaktır ama ciddi problemlerle karşılaşır mıyım ? ) Arabayı gösterirken özellikle nelere dikkat etmeliyim ?

Aracın linki :
http://www.sahibinden.com/2_5_td5_hse_iiWQQaXQQ9597781WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: İşin Uzmanlarından Yardım Bekliyorum...LR Disco 2

benim aracımda 214 000 km ve 83 km den beri bende 2. sahibiyim ufak tefek problem mutlaka çıkacaktır ama eğer baktığınız ara bakımları düngün yapıldıysa ağır bakımlar dahil inanın bana bu km hiç bir anlam ifade etmiyor bu arada eğer düşünürseni şu ilanada bir göz atın ben aracımı satıyorum yeni modele geçeceğim alacağınız araçtan farklı olarak üzerinde yaklaşıl 10,000 ytl lik aksesuar var

İlan No :#10441920 sahibinden .com

Ynt: İşin Uzmanlarından Yardım Bekliyorum...LR Disco 2

Ekonomik, güvenilir, sağlam, potansiyeli, kapasitesi yüksek bir araçtır.
Kilometre doğru bakım yapıldığında sorun olmayacaktır.

Umarım dilediğiniz gibi bir araç bulabilirsiniz.

Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR