taiga
http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=426
GEZİLER BAŞLIYOR...
İSOFF - İstanbul Off-Road Kulubu kis sezonunu Aralik ayinda 2 guzel geziyle karsiliyor..
İSOFF üyelerinin katılabileceği geziler Sapanca Trophy bölgesi ve Istranca bölgesi güzergahlarına yapılacaktır..
Gezilere katılacak araçlarda mutlaka İsoff araç derecelendirme sistemine göre 4 Yıldız olan özellikler şartı aranacaktır..Bu özellikte olmayan araçlar konvoya dahil edilmeyecektir..2 günlük gezi için gerekli ekipman ve malzemeler yanınızda
bulunmalı..
Gezi sırasında konvoy kurallarına mutlaka uyulmalıdır..
2.Gezi :
23-24 Aralık 2006 İğneada Bölgesi gezisi..
Buluşma yeri : 23 Aralık Cumartesi sabah saat
08:00'de Kemerburgaz Shell benzin
istasyonu
Araçlarda aranacak özellikler....
Açıklama :
4 YILDIZ(****)
4X4 araç, arazi lastiği, strep, U kilit, yangın söndürücü, ilk yardım seti, telsiz, balta, kürek,
Roll-Cage, vinç, makara, yedek benzin, su , avadanlık seti,
Taiga Not: İsoff iğneada gezileri çok zor gezilerdir. Araçlar fazlasıyla kırılır bu etkinlikte. Uyarayım dedim...
GEZİLER BAŞLIYOR...
İSOFF - İstanbul Off-Road Kulubu kis sezonunu Aralik ayinda 2 guzel geziyle karsiliyor..
İSOFF üyelerinin katılabileceği geziler Sapanca Trophy bölgesi ve Istranca bölgesi güzergahlarına yapılacaktır..
Gezilere katılacak araçlarda mutlaka İsoff araç derecelendirme sistemine göre 4 Yıldız olan özellikler şartı aranacaktır..Bu özellikte olmayan araçlar konvoya dahil edilmeyecektir..2 günlük gezi için gerekli ekipman ve malzemeler yanınızda
bulunmalı..
Gezi sırasında konvoy kurallarına mutlaka uyulmalıdır..
2.Gezi :
23-24 Aralık 2006 İğneada Bölgesi gezisi..
Buluşma yeri : 23 Aralık Cumartesi sabah saat
08:00'de Kemerburgaz Shell benzin
istasyonu
Araçlarda aranacak özellikler....
Açıklama :
4 YILDIZ(****)
4X4 araç, arazi lastiği, strep, U kilit, yangın söndürücü, ilk yardım seti, telsiz, balta, kürek,
Roll-Cage, vinç, makara, yedek benzin, su , avadanlık seti,
Taiga Not: İsoff iğneada gezileri çok zor gezilerdir. Araçlar fazlasıyla kırılır bu etkinlikte. Uyarayım dedim...