25/12/2011...Pazar sabahı iki araç ve üç kişi olarak,bir gece öncesinden kararlaştırdığımız gibi sabah saat 9.30 da buluşarak Bostancıdan yola çıktık...Ben bütün bir gece çalışarak koordinatlar çıkartıp tüm yapacağımız yolu çizerek hazırlandıktan sonra, bütün yol notlarını evde bıraktığımı farkettim....Yapacak birşey yoktu yola devam edecektik...Yanımızda GPS imiz vardı..Yeni bir rota çizerek pazar günkü eylencemize devam ettik..Bir gece evvel baktığım haritadan aklımda kaldığı kadarıyla isoff pistini bulduk...Orada biraz dolaştıktan sonra dönüşta Karadeniz kıyısına bir yerden girerek devam ettik...Resimler geliyor..)))
Yol notlarını evde unutmamız da aslında iyi oldu.Hiç bilmediğimiz bir yerden yoldan çıkıp kıyı şeridinde ilerleyip survivor plajına indik. Survivor plajında batan ve teknik arıza yapan 2 araç ve onları kurtarmaya gelen dozeri kurtarıp yolumuza devam ettik. Gümüşdere plajında güneşi batırıp tekarar yola koyulduk ve geri döndük...
Bu da son foto. Tuluyhan abi de daha baya foto' olması lazım özellikle kurtarma fotoları. Hem insanlara yardım ettik hemde araçlarımızda ki donanımları test edip eksiklerimizin farkına vardık !