İsoff yarışı iptal

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,839

arwin

Sadık yarim , kara toprak...
Yer
istanbul bayrampaşa
‎‎2011 İSOFF- İSTANBUL OFF-ROAD KUPASI 1 .YARIŞI 02-03 NİSAN TARİHİNDE
İSTANBUL / KEMERBURGAZ 'DA Kİ YARIŞ KÖTÜLEŞEN ZEMİNDEN DOLAYI İPTAL EDİLMİŞTİR.

Etiketler
Ynt: İsoff yarışı iptal

bence en doğru karar..... çünkü parkurun yeni etapı cok zorlu
gecen pazar b,razda biz bozduk aracların çoğu bitiremezdi bu havada...

Merhaba,

Cuma gününden beri internete girmedim. İSOFF ve gezenbilir sitelerini gezmedim. Bu sabah, ailem ile birlikte Çiftalan köyü'ne yarışı izlemek için yola çıktım. Çiftalan köyü girişine geldiğimde, 3 arac köyden geri geliyordu. En öndeki araç sürücüsü bana yarışın nerede olduğunu sordu, ben de bilmediğimi, yarış için geldiğimi söyledim. Sürücü, köyden sahil tarafında olduğunun söylendiğini bildirdi. Sahil yolundan inmeye başladık. Parkuru bulmuş ve iptal olduğunu öğrenmiş olan bir arkadaş ile karşılaştık ve geri döndük.

Yol boyunca; yarış alanı ile ilgili hiçbir pankart - levha...vb. yön göstereceki bilgi verecek levha olmaması, bence yanlış bir uygulama. Organizasyon iptal edilmese idi herhalde görevliler, ilgili yol ayrımlarına yarış alanını işaret eden levhalar - pankartlar asarlardı sanırım ama yarış iptal edilmiş olsa bile bence bu uygulanmalıdır. Çiftalan Köyü'ne giderken de, geri gelirken de yol boyunca; yarış alanını arayan pekçok araç ile karşılaştım.

Yolnotu olmayan veya bölgeyi bilmeyen insanların dikkate alınması gerektiğini çnemle hatırlatmak isterim.

Barış

Bende oyunları izlemek için yola çıktım ve oyunların iptal olduğunu bilmeden gelen 6 - 7 araca rastladım uyarıcı bir tabela asılmalıydı.

İstanbul'lu dostlarımızın bir çoğunu hayal kırıklığına uğratan bir haber oldu...

Evet gerçekten, İstanbul Mahalli'de çok güzel yarışlar çıkmakta.

Bu yarış, havanın gazabına uğradı yoksa; bence İSOFF'un seçtiği parkur yine çok güzel. Umarım, yeni belirlenecek tarihte hava kuru ve güzel olur da, güzel bir yarış izleriz.
Dün mevcut olan şartlarda yarışın start alması demek; tüm araçların ve izleyicilerin oldukları yerlere saplanmaları demek olurdu

barış merhaba ,cumartesi gözlerim hep seni aradı ,ben gelemem demiştim ama ahmetin disco'su bana kaldı (ahmet egeli) gittim ,parkur gerçek off çuların parkuru,yağmurdan sonra onlar bile vinçlendiler.

konu sahibi ahmet arkadaşımın izni olursa buradan bazı görselleri paylaşırım.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
barış merhaba ,cumartesi gözlerim hep seni aradı ,ben gelemem demiştim ama ahmetin disco'su bana kaldı (ahmet egeli) gittim ,parkur gerçek off çuların parkuru,yağmurdan sonra onlar bile vinçlendiler.

Selam Orhan Abi,

Pazar günü sabah oradaydık, hanım - kardeşi ve iki bebe olduğundan, iptal olduğunu öğrenince oralarda durmadım ve geri döndüm. Bir dahaki sefere inşallah

Görüşmek üzere,

Barış

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Barış kardeş yol işaret levhaları ile ilgil sana katılıyorum organizasyonu tertip eden arkadaşlarımız google dan yol haritasını indirip koordinat,yörel isimler ile bölge hakkında katılımcıları bilgilendirmeliler diye öneride bulunmak isterim

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

küçük ağa' Alıntı:
Orhan ağam iyi geceler ellerine sağlık teşekkürler

ooooooooooo sedat hocam merhaba,sağlığın sıhatin iyidir inşallah.
çok fazla resim var 3er 5şer atlayarak gidiyorum sayfayı boğmayalım diye