KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cuma gününden beri internete girmedim. İSOFF ve gezenbilir sitelerini gezmedim. Bu sabah, ailem ile birlikte Çiftalan köyü'ne yarışı izlemek için yola çıktım. Çiftalan köyü girişine geldiğimde, 3 arac köyden geri geliyordu. En öndeki araç sürücüsü bana yarışın nerede olduğunu sordu, ben de bilmediğimi, yarış için geldiğimi söyledim. Sürücü, köyden sahil tarafında olduğunun söylendiğini bildirdi. Sahil yolundan inmeye başladık. Parkuru bulmuş ve iptal olduğunu öğrenmiş olan bir arkadaş ile karşılaştık ve geri döndük.
Yol boyunca; yarış alanı ile ilgili hiçbir pankart - levha...vb. yön göstereceki bilgi verecek levha olmaması, bence yanlış bir uygulama. Organizasyon iptal edilmese idi herhalde görevliler, ilgili yol ayrımlarına yarış alanını işaret eden levhalar - pankartlar asarlardı sanırım ama yarış iptal edilmiş olsa bile bence bu uygulanmalıdır. Çiftalan Köyü'ne giderken de, geri gelirken de yol boyunca; yarış alanını arayan pekçok araç ile karşılaştım.
Yolnotu olmayan veya bölgeyi bilmeyen insanların dikkate alınması gerektiğini çnemle hatırlatmak isterim.
Evet gerçekten, İstanbul Mahalli'de çok güzel yarışlar çıkmakta.
Bu yarış, havanın gazabına uğradı yoksa; bence İSOFF'un seçtiği parkur yine çok güzel. Umarım, yeni belirlenecek tarihte hava kuru ve güzel olur da, güzel bir yarış izleriz.
Dün mevcut olan şartlarda yarışın start alması demek; tüm araçların ve izleyicilerin oldukları yerlere saplanmaları demek olurdu
Evet gerçekten, İstanbul Mahalli'de çok güzel yarışlar çıkmakta.
Bu yarış, havanın gazabına uğradı yoksa; bence İSOFF'un seçtiği parkur yine çok güzel. Umarım, yeni belirlenecek tarihte hava kuru ve güzel olur da, güzel bir yarış izleriz.
Dün mevcut olan şartlarda yarışın start alması demek; tüm araçların ve izleyicilerin oldukları yerlere saplanmaları demek olurdu
barış merhaba ,cumartesi gözlerim hep seni aradı ,ben gelemem demiştim ama ahmetin disco'su bana kaldı (ahmet egeli) gittim ,parkur gerçek off çuların parkuru,yağmurdan sonra onlar bile vinçlendiler.
barış merhaba ,cumartesi gözlerim hep seni aradı ,ben gelemem demiştim ama ahmetin disco'su bana kaldı (ahmet egeli) gittim ,parkur gerçek off çuların parkuru,yağmurdan sonra onlar bile vinçlendiler.
Pazar günü sabah oradaydık, hanım - kardeşi ve iki bebe olduğundan, iptal olduğunu öğrenince oralarda durmadım ve geri döndüm. Bir dahaki sefere inşallah
Barış kardeş yol işaret levhaları ile ilgil sana katılıyorum organizasyonu tertip eden arkadaşlarımız google dan yol haritasını indirip koordinat,yörel isimler ile bölge hakkında katılımcıları bilgilendirmeliler diye öneride bulunmak isterim