İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,773

Etiketler

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

Hasan Bey bu fotğraflardan sonra gezi tekrarında gölün etrafı komple dolar gibi geldi bana

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

Photobuckette sıkıntı var yine kota meselesimi anlamadım gitti.. Yarın öbürgün açılır fotoğraflar...

ya hocam resimlerin hiç birisini göremiyorum .

Bende tüm fotoğraflar açılıyor....

hasancıgım resımlerı goremıyoruz gormek ıcın ne yapmak gerekır ayrıca gezı cok guzel olmus valla

tamam hasan beklemekten baska secenegımız yok anlasılan ama gorundugu kadarı super ınsallah bı gun bızde katılırız gezıye

keyıflı guzel bır gun yasamıssınız.paylasım ıcın tesekkurler...

evet hasan fotograflar acılmıs gercrkten cok guzel gezı olmus fotografların acılmayan kısmı da cok guzelmıs paylasımın ıcın tesekkurler yenı gezılerınızı beklıyoruz