KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)
up8453' Alıntı:
evet hasan fotograflar acılmıs gercrkten cok guzel gezı olmus fotografların acılmayan kısmı da cok guzelmıs paylasımın ıcın tesekkurler yenı gezılerınızı beklıyoruz
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)
valla sorma hasancıgım cadde gezılerımız bı baskaydı bu arada cadde gezılerımızın fotolarını yukleyelım hasta oldum cj ye bu hastalıgın panzehırıde cj almak sayenızde bende cj cı oldum kısmetse en yakın zamanda gelıyor ılacımız cj5
Baktım o hızla başka araç olsaydı motor aşağıda kalırdı sanırım...
8 şeklinide almış defransiyellerde sağlammış mithatcan...
Bende direksiyon kutusunu giren parçayı körüklü aldım ;D
vet 2 aracı da denedeim şimdi yalan yok cc lerin arazi ve kumdaki performansı gerçekten güzel benim batırıp gidemedim suziyle cc lerle çok rahat kumda dolaştım ama şöylede bi gerçek var arazi kum güzel ama hız dediğin zaman ben her türlü uzarım ( kayışdağında olduğu ) gibi anlarsın neyse işin özü biraz yavaş ,da olsalarda cc leri tebrik ediyorum