İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,766
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

güzel bir gezi olmuş bende genelde hafta sonları oralara giderim bölgeyi iyi bilirim gezilecek tırmanacak cok yer var

Etiketler
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

benim nacizane fikrim,sorun arabada değil;kullandığın lastiklerde uygun lastik kulandığın taktirde,takılacağın yol yoktur.

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2

Ben hep tek basıma gezerdım kayısdagını evıme cok yakın oldugu ıcın ve benım Land e gore oldugu ıcın yazın hıc gezmedım ama kısın cok zevklı oluyor avatarımdakı resme bakıp aldanmayın cok degıstı yenı resımlerı 2-3 gun ıcınde koyucam benımde elımde cok resım ve vıdeo var kayısdagında bı ara bende derlerım artık bır dahakı etkınlıkte bende sıze katılmak ıstıyorum tek basıma her yere gıremıyorum

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2

Tabiki bekleriz sizide...

çok güzel resimler

Uyusanıza oğlum hepiniz ayaktasınız hasan başka taraftan sen burdan uyu yarın okula gidicen...

sinaa' Alıntı:
yok daha gencim hasan

Offrod'dan emekli edicez suzukiyide satışa getirdin Jeep aldın 97 diydi galiba..

Mithatcan' Alıntı:
Uyusanıza oğlum hepiniz ayaktasınız hasan başka taraftan sen burdan uyu yarın okula gidicen...

;D ;D

Mithatcan' Alıntı:

okul bitti abii amma unutkansin sen de ;D bugun de gelicem demissin gelmedin zaten yazdik bunu bi kenara..

arkadaşlar ist.yaşayan her kesin mutlaka cıkıp görmesi gereken bir,neresi AYDOS tepesi.Ulaşımı ve cıkması en kolay ve manzara cıkın da görün.