İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,390
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rkayaci

" 4x4 şart"
Yer
İSTANBUL
Web
www.kayaelektronik.com.tr
Merhaba arkadaşlar,

25 Nisan pazar günü Avrupa yakası için bir tanışma ve keşif gezisi yapmayı planlıyorum.

Gezi güzergahı olarak düşündüğüm parkuru aşağıdaki harita üzerinde işaretledim.

[attachment=1]

Parkurumuz büyük ihtimalle o günkü hava tahminlerine göre hafif ıslak (zira 2 gün öncesinde yağış var) ama o gün güneşli bir gün olacak.

Buluşma yerimiz Ağaçlı köyü sahili deniz kıyısında saat 09:00 da olacaktır. Ulaşım da güçlük çeken arakdaşlar bana 0 544 773 29 09 dan ulaşabilirler.

Saatin pazar günü erken olması sebebiyle termosa çay veya meyve suyu ile sahilde kahvaltı yapıldıktan sonra tanışma olacak, sonrasında gezi parkurumuza başlayacağız.

Durusu gölü çevresinde uygun olan bir yerde mangal ve piknik yapılacaktır.

Gezenbilir'e yakışan bir organizasyon gerçekleştirebilmemiz için lütfen bir kez daha inceleyelim :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0

Saygılarımla,

Rıdvan Kayacı

parkur.jpg

Etiketler
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

Bu parkuru daha önce hiç denediniz mi...? Yolun son halini biliyor musunuz..?

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

arwin' Alıntı:
Bu parkuru daha önce hiç denediniz mi...? Yolun son halini biliyor musunuz..?

Anayoldan ağaçlı ve sahil güzergahını bu hafta sonu baktım. Çamur, toprak, tümsek kanal hepsi mevcuttu. Ancak daha ilerisi keşfedilerek olucak...

rkayaci' Alıntı:
Anayoldan ağaçlı ve sahil güzergahını bu hafta sonu baktım. Çamur, toprak, tümsek kanal hepsi mevcuttu. Ancak daha ilerisi keşfedilerek olucak...

standart arabalar kalır gıdemez saatlerce beklenır sonra gerı donulur gun biter vs......
bence once kesıf daha sonra guzergah cıkarılmalı standart yada yapılı araclaramı yonelık o saptanmalı sonra program yapılmalı derım....

kesinlikle ilk önce ne derece araçlara uygun onu ögrenmemiz lazım

cenkcc' Alıntı:
standart arabalar kalır gıdemez saatlerce beklenır sonra gerı donulur gun biter vs......
bence once kesıf daha sonra guzergah cıkarılmalı standart yada yapılı araclaramı yonelık o saptanmalı sonra program yapılmalı derım....

Standart araçlara uygun bir parkur. Ama sahilde kum da biraz zorlanabilirler. Keşif ve tanışma gezisi olması için zaten düzenlemeyi planlıyorum. Her türlü öneriyi ve görüşü bekliyorum.

peki gezi nereden nereye olacak tam olarak ?

Ağaçlı adlı şirin bir madenci köyü var, çağlayan tem bağlantı sapağından buraya ulaşım 15 dk sürüyor ortalama 90 km hız ile. göktürk yolu üzerinden sağa sapılarak ağaçlı köyüne ulaşılıyor. Buluşma ve bekleme yeri orası olacak sahil çok müsait hem geniş hem de manzaralı burada biraz geziden sonra sahil boyunca gezip, orman içi keşiften sonra durusu gölü etrafında yemek ve çay kahve bölümü düşünüyorum. Başlangıç ağaçlı bitiş durusu gölü. google map ten detaylı bakılabilir.

Fikir edinmek için bikaç fotoğrafta koyuyorum bu resimler 18.04.2010 da çekildi.

DSC00115.jpg

DSC00132.jpg

IMG00435.jpg

IMG00436.jpg

DSC00145.jpg

bence pazar gününe kadar ayarlarsanız bizim içinde güzel bir tanışma gezisi olabilir parkurda çok iyimiş .

akt' Alıntı:
bence pazar gününe kadar ayarlarsanız bizim içinde güzel bir tanışma gezisi olabilir parkurda çok iyimiş .

Parkur gerçekten güzel. Zira parkurda göl, dere, deniz, orman ve kır hepsi mevcut. Birkaç foto da aşağıda dır.

18042010(016).jpg

18042010(001).jpg

18042010(031).jpg

18042010(024).jpg

18042010(027).jpg

peki ailelerinde katılacağı bir gezi olarakmı düşünüyorsunuz?Yani Ailece Gelinebilecek bir gezimi olacak ?

Selam

Bana uygun

selamlar

Bana da uygun geldi bu gezi standart araç ile problem olmyacaksa gelirim. Aileleri için de uygun olacak mı yemek molası vs nerde olacak?
0533 282 31 47

Arkadaşlar gezimiz aileye uygun bir ortamda olacaktır.

Piknik ve mangal molalı ve bol doğa manzaralı olarak geçecektir.

Parkurumuz büyük ihtimalle o günkü hava tahminlerine göre hafif ıslak ( zira 2 gün öncesinde yağış var ) ama o gün güneşli bir gün olacak.

Buluşma yerimiz Ağaçlı köyü sahili deniz kıyısında saat 09:00 da olacaktır. Ulaşım da güçlük çeken arakdaşlar bana 0 544 773 29 09 dan ulaşabilirler.

Saatin pazar günü erken olması sebebiyle termosa çay veya meyve suyu ile sahilde kahvaltı yapıldıktan sonra tanışma olacak, sonrasında gezi parkurumuza başlayacağız.

Durusu gölü çevresinde uygun olan bir yerde mangal ve piknik yapılacaktır.

Bu bölgeyi iyi bilen arkadaşarımız da gezimize katılıp şurası daha iyi derlerse piknik yerimizi değiştirebiliriz.

Saygılarımla

Rıdvan KAYACI

Katılımı kesin olan arkadaşlar lütfen isim, telefon numarası ve araç marka modellerini yazarlarsa ona göre liste oluşturalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri