KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)
sokrat gandiya' Alıntı:
Geziyi organize eden Rıdvan ve katılanadı aklımda kalan Hasan''pancarmotorcu'' Murat ''Damast'' ve Levent Capt.(yepyeni g.vitarasıyla 60 cm lik çamura daldı aman kaptanım bunlar airbus 340 diil dahasonra katılan Suat Kabal ve Adnan'a teşekkürler.adını hatırlayamadığım arkadaşlardan özür dilerim[attachment=1]
Haldun abi asıl ben sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim varlığınızdan dolayı. Beni çok mutlu ettiniz katılımınızla. İnşallah daha güzel nice geziler yaparız.
Resimlerin harika çıkmış. Benden sonraki görüntüler özellikle gün hakkında detaylı bilgi veriyor.
Bu arada yarış arabasında hasar görüyorum. Kaza mı yaptı?
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)
cemil başkaları beni ekince,böyle oldu onlardan haber alamadım,ben sana saat 8,9 arası benim orda toplanacagız demiştim ,sabah senin dükanın ordan geçtim bakındım cj içerdeydi ama ,yatıyorsunuz diye rahatsız etmedim,yoksa kasıtlı birşey degil kusurabakma.
rkayaci' Alıntı:
Haldun abi asıl ben sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim varlığınızdan dolayı. Beni çok mutlu ettiniz katılımınızla. İnşallah daha güzel nice geziler yaparız.
Resimlerin harika çıkmış. Benden sonraki görüntüler özellikle gün hakkında detaylı bilgi veriyor.
Bu arada yarış arabasında hasar görüyorum. Kaza mı yaptı?
abi bide bana 2 çeker de gelsen olur demiştiniz iyi ki gelmemişim 2 çeker hepinize eziyet edermişim...resimleri görünce gözüm korktu valla...ama lastikleri değiştirmem şart onu gördüm hafif bi gezi olmasına rağmen lastikler şart
mertbirincioglu' Alıntı:
abi bide bana 2 çeker de gelsen olur demiştiniz iyi ki gelmemişim 2 çeker hepinize eziyet edermişim...resimleri görünce gözüm korktu valla...ama lastikleri değiştirmem şart onu gördüm hafif bi gezi olmasına rağmen lastikler şart
Normal şartlarda 2 çeker yeterdi. Ancak parkurumuzu maden ocakları istila etmişler. Yeni parkurumuz da biraz zorlu oldu. Güzel oldu. Benim standart freelander 1 kez esaslı kaldı. Onun dışında bu donanımıyla iyi performans gösterdi. Ama lastik konusunda ize katılıyorum benim de şart değiştirmem.
pancarmotorcu' Alıntı:
cemil başkaları beni ekince,böyle oldu onlardan haber alamadım,ben sana saat 8,9 arası benim orda toplanacagız demiştim ,sabah senin dükanın ordan geçtim bakındım cj içerdeydi ama ,yatıyorsunuz diye rahatsız etmedim,yoksa kasıtlı birşey degil kusurabakma.
herkesler buradaymış :'( vallahi üzüldüm katılamadığıma.. Ama uzun zamandır ailemin yanına gidememiştim geçen hafta çarşambadan Yuvacık'a gittim pazar öğleden sonra döndüm..
Tez zamanda bu gezinin aynından talep ediyorum.. Yoklama yapacağım eksik olmasın
Merhaba
Geziye katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Yine süper bir gezi oldu.Önce hafif off road sonra akşam üstü süper keyifli bol çamurlu bir lopez off roadu oldu.