Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasemink Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,992

MErhaba, henüz aracı almadım 1 hafta içinde inşallah alacağız. Whatsap gruplarında her zaman takipte kalıp organizasyonlara katılmak isterim
adım huzeyfe 05493481234 numaram eklerseniz çok sevinirim

keyifli forumlar

Bu hafta sonu için Kemerburgaz tarafına planlamalar başlamıştır. WhatsApp yada Facebook grubunda olmayanlara haber vermek için yazıyorum.

Dostoff gece sınıfta kaldı 2 kişiyi aradım gelip kurtarsınlar diye ikisinede ulaşamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok ters zamanda kalmışsın hocam yaa 4 gündür uykusuzdum karla mücadele dün gece erkenden yattım

Fiat justitia et pereat mundus...

DostOFF grubu etkinliği;

15 . ocak pazar sabahı kemerburgazdan çiftalana doğru orta halli bi offroad gezintisi yapıp çiftalan civarında mola vermeyi planlıyoruz. yeşil rota basit bir rota kar ve yağmurlardan hala basit gelirse sarı rotadan oda kesmezse turuncu rotadan bölümler yapabiliriz. gelecek araçlarda at veya mt lastik ve 4 çeker olmalı. Araçların çizilmesi veya ufak hasarlar alması muhtemel, tabiki araçları girdiği gibi çıkartmak birinci önceliğimiz. Herşey yolunda giderse 4-5 gibi günü sonlandırırız.

Selamlar , ben Ayhan 0532 211 09 98 Whatsapp grubuna eklerseniz bundan sonraki organizasyonlara elimden geldiğince katılmaya gayret edeceğim . Tabi aracım uygunsa klasik 2010 xtrail m+s Lastikler var .

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar , ben Serkan 0533 597 43 68 Whatsapp grubuna eklerseniz gezilerinize eşlik etmek isterim. Aracım

Selamlar, adım Ahmet, aracım 2011 ford ranger 4x4, donanım ve deneyimim yok, uygun olan organizasyonlara bende katılmak isteri , watsap grubu için tel 532 373 70 63

Whatsapp grubuna eklerseniz gezilerinize eşlik etmek isterim. Yada eklemezseniz kendim gezerim ) daha öncede yazmıştım sadece hatırlatma yapmak istedim