İstanbul Gezisi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebrehe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,877

Ebrehe

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
Yer
Ankara
Merhaba,
Haftaya cuma cumartesi gibi İstanbul'a sevgilimin yanına tatile gideceğim, 2 3 hafta kalacağım ve sizlerden bir İstanbul Gezisi tavsiyesi istiyorum. Sevgilim da 1 aydır orada yaşadığı için O'nun da fazla bilgisi yok.

Yapmadan Dönme konu başlığını okudum notlarımı aldım özellikle tarihi yerlere dair, bununla birlikte daha spesifik mekan önerilerine açığım misal tophane de nargile içilir ama nerede yada beyoğlu nda profiterol yenir ama nerede gibi... Malum yabancısıyız İstanbul' un :smiley:

Ev, Cihangir de. Tavsiyelerinizde burdan toplu taşımla yol tarifi de yaparsanız sevinirim olmadı internetten de araştırırım tavsiyelerinizi. Mekanların fiyat/performans oranı öğrencilik sebebiyle çok önemli, ulaşım toplu taşımayla yapılacak, evde hafif bişeyler hazırlayıp günboyu dışarda olmayı planlıyoruz ama ara sıra da Beyoğlu ndaki kafelerde birşeyler yiyip içebiliriz bunlar için de tavsiyelerinizi bekliyorum.
Güncel konserler, etkinlik, sergi vs. Kısaca turistik etkinlikler/mekanlarla beraber İstanbul'un yerlisinin yapmayı, gitmeyi sevdiği şeyler de olabilir. Her türlü tavsiyeye açığım.
Gece hayatı için de ben rock'n roll, blues severim O ise funk ve R&B bu türde kaliteli müzik dinleyebileceğimiz mekan tavsiyelerine de açığım, canlı gruplar da olabilir tabii

Saygılar
 

Etiketler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Mesajlar
1,527,198
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst