"İstanbul Ömerli,Göllü,Bozhane Suzuki Yokuşu"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mithatcan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,186
Ynt: "İstanbul Ömerli,Göllü,Bozhane Suzuki Yokuşu"

Mithatcan' Alıntı:
ben dedim bunlar yedi diye nurullah abi

Çatalla yiyemeyince gözleriyle yediler galibe. :-* :-*

IMG_0396Masastznrl.jpg

eğlenceli,keyifli ve bol çamurlu bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.

guzel gezı olmus emegı gecenlere tesekkurler mıtocgm ıstanbula hosgeldın gelır gelmez sezonu acmıssın

paylaşımlarınız için çok teşekkürler...bir şey sormak istiyorum resimlerin olduğu yer bozhane karakolunun oradan girdiğiniz zaman yukarıdaki küçük göletin yanına çıkan yolmu??

Valla Hasan kardeşim ben Koray'ı takip ederek gittiğim için net cevap veremiyorum, en doğru cevabı Koray verecektir size

concrete' Alıntı:
Gezinin tekrarı uygun bir tarihe denk gelirse, ben de orada olacağım.

güven abi dün akşam aradım seni telfonun kapalıydı izci programında koray abinin yanında sen varmışsın dün yeni gördüm keşke benimde haberim olsaymış bende gelirmişism oralara ....

up8453' Alıntı:
guzel gezı olmus emegı gecenlere tesekkurler mıtocgm ıstanbula hosgeldın gelır gelmez sezonu acmıssın

ilkay abi sende cj alıcakmışsın ben o akşam işimi gücümü bıraKıp cj görcem diye seni bekledim valla ama gelmedim aldınmı ne yaptın ????

cj başka bişeydir abi bir tutkudur bir aşktır bir tür sevgidir atsan atılmaz satsan satılmaz

benim hayata bakış açımdır (biraz abarttım )

hasan uyg' Alıntı:
paylaşımlarınız için çok teşekkürler...bir şey sormak istiyorum resimlerin olduğu yer bozhane karakolunun oradan girdiğiniz zaman yukarıdaki küçük göletin yanına çıkan yolmu??

biz indik abicim inen yol :smiley:)

hasan uyg' Alıntı:

Valla standart grand batınca daha devam etmedik. Tam olarak neresi olduğunu bilmiyorum ama en kısa zamanda o yolun sonunda ne var görücez..

yuzen_adam' Alıntı:
Valla standart grand batınca daha devam etmedik. Tam olarak neresi olduğunu bilmiyorum ama en kısa zamanda o yolun sonunda ne var görücez..
resimlerden anladığım kadarıyla metro turizm galip öztürk e ait deniz kenarındaki villanın oraya çıkmışsınız. ordan geri mi döndünüz. başlık ta göllü bozhane şeklinde açılmış olduğu için bir sorayım dedim.

hasan uyg' Alıntı:
resimlerden anladığım kadarıyla metro turizm galip öztürk e ait deniz kenarındaki villanın oraya çıkmışsınız. ordan geri mi döndünüz. başlık ta göllü bozhane şeklinde açılmış olduğu için bir sorayım dedim.

bu aşk yuvası galip öztürk'ün mü???

hasan uyg' Alıntı:
Evet o arazinin alt kısmından devam eden bir yol var, o yolu takip ettik bir süre sonra bir başka yolla birleştiğimiz yerden orman içine girdik

Mithatcan' Alıntı:
ben o adamı tanıyorum ya esenlerde otogarda ofisi yokmu onun

evin anahtarlarını bi günlüğüne istiyim bari :smiley:)
otogarda yazanesi varda cumhuriyet köyündeki otelinin yanındada villası var genelde orada oluyor. bence direk bu adrese git sen istersen.orada konuşursunuz :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR