İstanbul - Ümraniye - Ömerli Baraj Operasyonu Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigbass1985 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,023

bigbass1985

Ana Kamp
Yer
istanbul
SELAM;

30.01.2011 TARİHİNDE İSTANBUL ANADOLU YAKASI ÇEKMEKÖY-ÜMRANİYE' YE BAĞLI ÖMERLİ BARAJINDA GEZİ PLANLADIK.

YENİ ARKADAŞLAR İLE TANIŞMAK VE HAFİF BİR OFF-ROAD AMAÇLI GEZİMİZE TÜM ARKADAŞLAR DAVETLİDİR.

ARAÇLARIN 4X4 OLMASI YETERLİ YANLIZ KONVOY SIRALAMASI NEDENİYLE GELECEK ARKADAŞLARIN ARAÇLARININ BİLGİLERİ NIN YAZILMASI İYİ OLUR

BULUŞMA NOKTASI: ŞİLE YOLU ÜZERİ TAŞDELEN KAVŞAĞINI GEÇTİKTEN KURTKÖY KAVŞAĞINA GELMEDEN SHELL İSTASYONUNDA SAAT 09:30

RESİMLERDE GİDECEĞİMİZ YER VE BULUŞMA NOKTALARIYLA İLGİLİ AZICIKDA OLSA GİLGİ EDİNELİM.

harita 3.jpg

Etiketler

Ynt: İstanbul - Ümraniye - Ömerli Baraj Operasyonu Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011)

[attachment=2][attachment=3][attachment=3][attachment=3]

PB070001.jpg

PB270021.jpg

Hocam fotoğraflar korkuttu biraz sanki yağmur yağınca bu yolların durumu nasıl olur standart araçlar için? Yarın ki Çatalca buluşması da zorlu olacak, yağmur nedeniyle standart araç sahipleri mağdur durumda kalıyor...

benim aracım 89 model düz dizel defender sadece denfransyel kilidi mevcut resimdeki fotoğraflar evime 5 dk uzaklık da her hafta sonu buradayım hiç bir sorun yaşamadım resimdeki benim aracım lastik durumu iyi olduktan sonra bir sorunla karşılaşmayız.

P7260241.jpg

Hocam katılım yok galiba, biraz reklam mı yapmak lazım acaba?

Selam Arkadaşlar

Bende gelmeyi düşünüyorum

yasin bey bir liste falan mı hazırlamak gerekir acaba? Ben gelmeyi düşünüyorum ama, kuzukimi oralara sokacak bir donanım yok, full gelen olursa içimiz rahat eder...

gelecek arkadaşlar araçlarının özelliklerinide yazacağından bir sıkıntı olmaz dediğim gibi bende full bir araç yok defender 110 hiçbir sıkıntı yaşamıyorum birde yol seçeneklerimiz çok fazla ve hepside aynı yerlere gidiyor yani öyle çıkmaz bir yol yok

ben listelemeye hemen başlıyorum sizde beraberinde araç özellikleriyle beraber ekleyebilirsiniz

SIRA İSİM ARAÇ ÖZELLİK

1--------------Yasin Enes BİRİNCİ---------------89 DEFENDER 110----------------- (LASTİK,DİFF LOCK)

Valla ben de gelmek isterim ama bendeki kuzuki standart, lastikler dahil, full donanım bizi çekebilecek arkadaşlar gelirse gelebilirim....

Parkur zorlumu?? Honda HR-V dişli lastiklerle başa çıkabilirmiyim? eğer uygunsa bende katılmak istiyorum.. bu arada Çatalca gezisini kaçırdığıma üzüldüm :( Ormanlı köyü memleketim :smiley:

lastiğin var ise sorun olmaz yol seçeneğimiz çok olduğu iiçin kendine güvenemediğin yerde öteki yolları tercih şansın var çatalca gezisine bende çok gitmek istedim mesafe nedeniyle gidemedim bu geziyide o yüzden planladık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR