İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,973

eftaLYa

Face & Ben
Yer
İstanbul - Şişli
Web
www.esraakeroglu.com
Selamlar :smiley:
İstanbul'a yakın çadır kampı düşünüyorum. Bu hafta yada haftaya olacak. (salı çıkabilirim.yarın belli olacak :smiley: )

Alternatif olarak aklıma gelen yerler Kıyıköy, Çilingoz, İğneada.. Yada buralara yakın yerler.
Aradığım özellikler şunlar:

*İstanbul'a max. 3 saat mesafede olsun..
*Çadır kurmak için alanı olsun. (Elektrik-Wc-Duş ihtiyacı)
*Deniz kıyısı yada denize çok yakın olsun.
*Mümkünse ekstra sakin olsun. Kafe-bar-disko olmasına gerek yok. restoran yada büfe olsa kafi. Az insan, bol doğa..

2 bayan 2 köpeğimizle gideceğiz. O yüzden kimselerin olmadığı bir yeri de tercih etmekten çekiniyoruz açıkcası..

Haydi bakalım yardım :smiley:

(Not: Çatalca - Kırklareli arası sahil şeridinde bizi köpekle alacak pansiyon bilen varsa o alternatif de düşünülebilir.)

Etiketler

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler?

Bence Kıyıköy... Cırcır böceklerinin sesiyle uyursunuz :smiley:

Esra kıyıköy evet:smiley:

2. değil 3. koya kadar git bence. daha tenha olur ve haftasonu kalabalığını çok az hissedersiniz. bu mevsimin dolunayına isabet ederseniz ki, bu haftasonu dolunay başlayacak, çok keyifli oluyor kıyıköy.

ancak, bazen akşamüstleri denizanası istilası olabiliyor.. dikkayt:smiley: bi dikkayt daha var, dalmayı filan düşünüyorsanız trakonya havzası bildiğim kadarıyla kıyıköy:smiley:

bir de şey var.. aklıma geldi şimdi. iğneadanın limanköyü vardır. limanköye çıkarken soldan sınır köylerine bir yol gider, asfaltlıydı bir bölümü. o yolla giderseniz, sizi sınır kulelerini izleyebileceğiniz minik bir plajı olan şirince bir koya çıkarır, oradaki köyün adını anımsayamadım şimdi. o minik koyun yanıbaşında 15-20 mt yükseklikte orman başlıyor ve tam başladığı yerde bir balıkçı çardağı var.. harika iki gece geçirmiştim orada seneler önce.. şu an ne haldedir bilmiyorum..

köyün adı Beğendik.tepe de rüzgarlı günlerde durmak zordur.yoksa sakin bir yerdir.sadece engereklere dikat edilse yeter.pek bir vukuat olmamıştır ama yinede kenarda dursun.

tarifinize en uygun olanı bence kıyıköy,çilingoz yada kastro bunların hepside aynı minvalde.tek hat ta olduğukları için.kısa sürede 3 yere birden karar verebilirsiniz.Kıyı köy de ki eski kilise manastır ne ise onu gectikten sonra dere ve denizin birleştiği yer de, bir ara kamping ve otel kılıklı bir yer vardı bayan bir arkadaş kardeşi ile işletiyordu.2 senedir gitmedim.hala duruyorsa öneririm.kastro ve çilingoz da aynı karekterstik hareketleri vardır kısaca hepsinde de dere denize karışıyor.iyi tatiller.

Serdar bulmaya çalışacağım tarif ettiğin yerleri :smiley: e sende gel :smiley: seneyi geçti görüşemedik.. birde pazar yola çıkıyoruz nasipse. pazar akşamı kurarız çadırımızı. haftasonu tatilcileri ile ters hareket etmiş olacağız. onlar çadır sökerken biz kuruyor olacağız :smiley: tatili de cumartesi bitirmeyi ve dönmeyi planlıyoruz. ramazan ayının da ilk günlerine denk geleceğimizden sakin bir tatil olacağını umuyorum.

Mehmed; engerekleri görürsem dua et ay ben bunların fotoğrafını çekeyim diye peşine takılmayayım :D

İnşallah .bulursun.ben yaklaşık 8 sene önce epey uğraştım çektim ama çok hızlı idi vatandaş.tele ile ancak olur.birde netlemen hızlı olmalı.dia çekmiştim.dijital olsaydı paylaşırdım.Ha unutma bu vatandaşlar ,muhakak çift gezerler.hatta bazen birkaç çift te olabilir. fotoğrafını çekmeye çalıştığım engerek bey sonunda bana doğru bir hamle yaptı.bunu da bil.hatta birisini sopa ile düzelteyim ,yani poz verdireyim derken sopadan bana sürünmeye başladı ve aramız acıldı.şimdilik bu kadar.not bazı yılan türleri özellikle siyah olanlar.(bizim oraların deyimi ile) keyifci dirler.yani sigara ya düşkünler sanki, kokusuna gelirler.şimdilik bu kadar.ve iyi tatiller.

esra ben 3-4 haftadır hiç değilse kıyıköye 3-4 günlüğüne çadır atayım diye kıvranıyorum, o nedenle senin planını ilk okudugumda çok güldüm iç geçirerek. bu sene daha yaz gelmeden toplamda 6-7 hafta işten kaçtıgım için haftaiçlerini boşaltmak mümkün olmadı. bugünden gidiyor olsaydınız ahanda şu an kaçıp çadırı hamağı yüklüyor olurdum pazar akşamına kadar kirişi kırardım:smiley:

Valla helal olsun, yılan olan yere bu kadar hevesle giden sizleri gördükçe kampçılık isteğim artıyor ::smiley: :eek: ;D

Serdar özelden telimi yazıyorum. olaki kaçabilirsen komşu çadır olursun bize :smiley:

--
Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar desem :smiley:

Ki yılanları severim epey :smiley:

wlrdky.jpg

103syva.jpg

;) ;D

Resim tuzu biberi oldu bence siz kesinlikle oraya gidin :eek: ;D

Gittik efem :smiley: suan dere kenarina yakin agaclar altina kurdugumuz cadirlarimizin onunde fener isigi altinda oturuyoruz. Kopuslerimizle saatlerce yuzduk. Pert olduk :smiley:) engerek gormedik ama su yilanlari ve tatli su kaplumbagalari ile oynadik. Gece ninnimiz kurbiklerden olacak belli :smiley:)

Umarım sorunsuz dönersiniz.İyi eğlenceler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR