W woodcock Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 22 Haz 2011 #1 selam elime bir hurdacıdan lpg ile çalışan elektrolüks marka karavan buzdolabı geçti. durumu hiçte fena değil ama bir elden geçmesi gerekli. istanbul anadolu yakasında bu tip buzdolaplarını tamir ettirebileceğim bir yer biliyormusunuz. yardım ederseniz sevinirim.
selam elime bir hurdacıdan lpg ile çalışan elektrolüks marka karavan buzdolabı geçti. durumu hiçte fena değil ama bir elden geçmesi gerekli. istanbul anadolu yakasında bu tip buzdolaplarını tamir ettirebileceğim bir yer biliyormusunuz. yardım ederseniz sevinirim.
B bendeT3 Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 23 Haz 2011 #2 Ynt: İstanbul'da 3 Sistem Buzdolabı Tamiri İçin Yardım DOLABINIZIN BAKIMINI YAPAR .ÇALIŞTIRABİLİRİM.0532 447 00 45
Ynt: İstanbul'da 3 Sistem Buzdolabı Tamiri İçin Yardım DOLABINIZIN BAKIMINI YAPAR .ÇALIŞTIRABİLİRİM.0532 447 00 45
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 24 Haz 2011 #3 Ynt: İstanbul'da 3 Sistem Buzdolabı Tamiri İçin Yardım Sn.woodcock, Buzdolabı için İstinyede Elektrolüx servisi Timur beyden teknik destek alabilirsiniz. Tlf. 0532,4314967
Ynt: İstanbul'da 3 Sistem Buzdolabı Tamiri İçin Yardım Sn.woodcock, Buzdolabı için İstinyede Elektrolüx servisi Timur beyden teknik destek alabilirsiniz. Tlf. 0532,4314967
lanali yok Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 Yer giresun 2 Tem 2011 #4 Ynt: İstanbul'da 3 Sistem Buzdolabı Tamiri İçin Yardım ...
atiladi Zirve Mesajlar 4,684 Tepkime Puanı 166 Yer İstanbul 2 Tem 2011 #5 Ynt: İstanbul'da 3 Sistem Buzdolabı Tamiri İçin Yardım Lanali, mesaj sayısını 3 nokta ile doldurmaya niyetsin herhalde..Yoksa klavyede başka tuş çalışmıyormu...
Ynt: İstanbul'da 3 Sistem Buzdolabı Tamiri İçin Yardım Lanali, mesaj sayısını 3 nokta ile doldurmaya niyetsin herhalde..Yoksa klavyede başka tuş çalışmıyormu...