İstanbul'da BFG Satan Yer?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,149

Etiketler
Ynt: İstanbul'da BFG Satan Yer?

Ben hiçbiryerde bulamamıştım uygun ölçüde, ama tabi benim ölçüler biraz az bulunur cinsten.

16 nın muhtelif ölçüleri vardı piyasada hatırladığım kadarıyla. Benimki 17 olduğu için bulamadım hiçbiryerde. ;D

Ben de tavsiye üzerine AT sini arıyordum. Şu anda Goodyear Wrangler var bende, bir problem yaşamadım, ama çamurda biraz yanlıyor. AT sini uydursam Goodyear da düşünürdüm benimkine. Ama tabi 255 65 17 gibi kelalaka ölçülere sahibim :smiley: (BFG'yi bana tavsiye eden de Mert'tir, görüşlerini bekleriz ;D)

Nuh Otomotiv'de bulunuyor. LR TD5 aracımda 255 70 R16 ebadını kullanmaktayım. Çok memnunum. Gerçek bir her koşul lastiği.
İnternet sitesi var sanırım. İbrahim Bey var orada. Beni hatırlar.

Murat bende de BFG 235/70 R16 var ve çok memnunum.Maslak oto sanayii 1.kısım da Birol Usta var.BFG ve Goodyear bayii.Gerekirse tel verebilirim.

Nuh Otomotiv'in adresini buldum. Nadir abi senden de bir telefon alayım bakarsın istediğim ebatlar olmaz.

Geçen Oba Restoran'ın tam karşısında benim sağ ön lastiği bıçaklamışlar. Ondan bu yana 255 ve 235 karışımı lastikler kullanıyorum, direksiyon bugün dile gelip isyan etti ;D

Malesef bende BFG'leri aldığımdan 1 ay sonra bıçakladılar. Davutpaşa'da.
Sağolsun bu nuh otocular tamir ettilerde stepne yaptım o lastiği.

Tamirat sağlam oldu. Fena olmadı. İçeriden yama + dışarıdan yeniden kaplama.

Bu arada herkese selam. Ben LROT'a atılan bir tanıtımdan gördüm geldim sitenize.
Kış sporları tarafında merhaba mailim var :smiley:

Hoşgeldiniz Serdar Bey ;)

Bıçak delikleri yanyana mıydı acaba? Benim eski lastik Mastercraft ve tamirci bıçak yaralarının arasında 1 cm olduğundan tamir etmeyelim balon yapar dedi, ben de daha küçük boyutlardaki stepneyi taktım.

Hoşbulduk.
Teşekkürler. 2 gündür iş güç yapamıyorum. bütün daha önce açılmış konuları okumaya çalışıyorum.
Çok keyifli. Reha ve Yavuz'da LROT'tan üstelik. Snowboard ve off-road şimdilik öncelik verdiğim konu başlıkları :smiley:

Bir birinin yanısıra aslında bir A harfi oluşturacak şekilde 2 cm genişliğinde bıçağın doğrudan sokulması ile açılmış 2 yanyana çizik biçimli yırtık vardı. Basılan hava basma hızıyla dışarı çıkıyordu.
Hasar tam yere basan profilin yanak ile birleştiği noktada olduğundan yamalar yük altında daha fazla zorlanıyor.

Tamirat.
İçeriden traşlanan lastiğe yama uygulandı. Balansı bozmasın diye biraz sıyırıldı. dışarıdan hasarlı bölge kesildi ve ek kaplama yapıldı. Tüm bunlar Nuh Oto'nun bağlantı kurduğu bir kaplama fabrikasında yapıldı.

Geçmiş olsun. Sizinkine sanırım biraz fantazi yapmış patlatan alçak, kendi adının baş harfini mi koymuş nedir ;D

Peki bu şekilde tamir olunan lastik ile arazi performansı nasıldır? Tehlikeli olmuyor mu?

Şimdilik arkada Stepne askısında duruyor. Değiştirirken 5 lastik değiştirmiştim.
Stepnemde sıfır BFG AT idi.

Arazide mevcutlardan birini kaybedipte stepne kullanırsam sanırım dayanacak. Olmazsa zaten araçta kompressörüm var idare etmeye çalışırım diye düşünüyorum.

Serdar hoşgeldin, LRO dan ben de varım :smiley:
BFG çok iyi lastik, doğu yollarında test ettik, 1000km devamlı buz üstünde gittik, kar lastiği performansı beklemeyin ama çok iyi karda buzda, her koşulda ortalama üstü kalır bence

Skarabacak' Alıntı:
Hoşbulduk.
Teşekkürler. 2 gündür iş güç yapamıyorum. bütün daha önce açılmış konuları okumaya çalışıyorum.
Çok keyifli. Reha ve Yavuz'da LROT'tan üstelik. Snowboard ve off-road şimdilik öncelik verdiğim konu başlıkları :smiley:

Bir birinin yanısıra aslında bir A harfi oluşturacak şekilde 2 cm genişliğinde bıçağın doğrudan sokulması ile açılmış 2 yanyana çizik biçimli yırtık vardı. Basılan hava basma hızıyla dışarı çıkıyordu.
Hasar tam yere basan profilin yanak ile birleştiği noktada olduğundan yamalar yük altında daha fazla zorlanıyor.

Tamirat.
İçeriden traşlanan lastiğe yama uygulandı. Balansı bozmasın diye biraz sıyırıldı. dışarıdan hasarlı bölge kesildi ve ek kaplama yapıldı. Tüm bunlar Nuh Oto'nun bağlantı kurduğu bir kaplama fabrikasında yapıldı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR